Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dollygirl

w jaki sposób dowiesc ze jego ex to juz przeszlosc?

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem ponad rok, lecz gdy widzę zdjęcia jego ex , lub gdy wyobrażę sobie ze kiedyś mówił im takie same słodkie słówka jak mi to czuje się jak, jakby mrówki mi chodziły po całym ciele. być możne jestem za bardzo o nie zazdrosna. ale zanim byliśmy razem, znałam się z nim i po rozstaniu żalił mi się ze bardzo mu zależało na tamtej dziewczynie i ze bardzo ja kocha. teraz mówi ze już nic do niej nie czuje, ale jak można tak porostu o kimś zapomnieć. a pozaty tamta dziewczyna była bardzo ładna, wszyscy koledzy mu jej zazdrościli i schodził się z nią kilka razy, tak wiec na pewno nie była mu obojętna. czy ja za bardzo jestem uczulona na tym punkcie? możne macie jakiś rady jak mogę wyluzować i nie zadręczać się tym tematem?

Gość gość
Chyba dopiero jak by zaczal ja nienawidzić przeszla by ci zazdrość,albo jakby wyrazal sie o jej niepochlebie itd. Rozumiem co czujesz,sama tak mialam. Musisz sama o sobie myslec dobrze,ze nie jestes zapchaj dziura,ze jestes fajna,ladna i bądź wesola,pokazuj ze go kochasz i rob scen i jego przeszlosc,nie zadreczaj sie

Gość gość
przesadzasz. Każdy ma jakiegoś/jakąś ex. Ale to przeszłość.

Gość gość
Kazdy ma,ale inaczej jest jak sie jest najpierw np.przyjaciolka i slucha sie jaka ta ex fajna i ja kochal,a inaczej jak sie poznaje kogoś i tyle sie wie ze jakas ta Ania,kasia czy zosia byla,ale juz jej nie ma,

Byc może macie racje. Chyba najwyższa pora zapomnieć o przeszłości i pokazać ze ja wcale nie jestem gorsza od tamtej;)