Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy rozwódka z dwójką dzieci umrze już w samotnosci

Polecane posty

Gość gość

Jestem rozwódką od 5 lat, mój były mąż mnie zdradzał znęcał się psychicznie nie wytrzymałam tego. Teraz im bliżej 30 czuje się samotna i opuszczona czasem mam ochotę się do kogoś przytulić porozmawiać... Jestem dość ładną brunetką o ciemnych oczach i myślę że nie ja jestem wredną suką mam dobrą pracę a jednak brakuje mi czegoś tzn kogoś :( Mam cudownych synków kocham ich nad życie i nigdy ich nie żalowałam. Jest tu jakaś kobietka z podobnymi przeżyciami? Wspierajmy się :) !

Gość gość
takiej to ****** nie warto juz rozjechana

Gość gość
jestem drugim mezem moej zony i jest cudownie :)

Gość gość
zalezy moze sytarucha z dzieckiem po rozwodzie psychola a może nie znajdziesz ale myślę że rozwódku mają też już psychikę zjebaną i same nikogo nie dopuszczają do siebie maja traumy itd

Gość gość
do dymanka znajdziesz , ale ojca dzieci -wątpie. wujkowie różni będą cukerki znosić dzieciom by kupić ich przychylność gdy na noc zostawać u Ciebie bedą

Gość gość
Nie dam bo nie będę pośmiewiska z siebie robić :) ale powiem że przed ślubem miałam zbyt duże powodzenie aż wręcz męczące z wyglądu mało się zmieniłam gorzej chyba z wnętrzem faktycznie mam traumę

Gość gość
hehe łowczynią grzybów i chorób wenerycznych nie jestem :P

Gość Mchy i Porosty
Ja bym Cię chętnie stuknął. Masz z kim dzieci zostawić

Gość gość
Wiecie co uwielbiam Was :) Jednak jak czytam jakie z ludzi prymitywy to się cieszę że jestem sama :)

Gość gość
jak napisałaś jesteś przed 30 całe życie przed tobą jeszćze znajdzieś kogoś wartościowego

Gość Mchy i Porosty
My też Cię uwielbiamy. Ile mają chłopalki lat? Może wcale nie trzeba się ich pozbywać z domu, nauczą się czegoś , Zawsze to dla nich lepszy start w dorosłość. Ale umawiamy się, że bez przegięć .....chłopaki tylko patrzą i nie wchodzą do gry : )

Gość gość
nie czytaj tych chamów i prostaków, oczywiście że jeszcze masz szanse i to spore na normalny związek z kimś wartościowym, któremu ci żałośnicy wypowiadający się tutaj będa mogli co najwyżej buty wyczyścić :) Ja mam dwoje dzieci, jestem po rozwodzie mam ponad 30 lat i mam cudownego mężczyznę. Nie to co te fujary tutaj których nikt nie chce dlatego zalewają te forum frustracją i chamstwem bo widocznie tyle tylko im zostało w życiu :)

Gość gość
Zastanów się do czego Ty chcesz tego faceta. Może wystarczy Ci kochanek?

Gość gość
>>>czy rozwódka z dwójką dzieci umrze już w samotnosci<<< Dlaczego ? Masz tylko gorszą "pozycję przetargową" :D. Normalnych mężczyzn może odstraszać, to że jest rozwódką i Twoje dzieci. Normalny mężczyzna ma świadomość, że wiążąc się z Tobą, bierze na siebie odpowiedzialność za Waszą trójkę. To dużo większa (psychicznie i finansowo) odpowiedzialność, niż przy samotnej kobiecie. Nie znaczy to, że nie spotkasz takiego, który temu zobowiązaniu podołać potrafi :). Na Twoim miejscu uważałbym raczej na takich, dla których ten problem istniał nie będzie. Oni zapewne nie przewidywaliby żadnej wspólnej przyszłości :(.