Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

170 cm wzrostu a szpilki... 14 cm...:(

Polecane posty

Gość gość

w ten weekend mam imprezę i chce ubrać ale szpilki ale nie wiem czy nie jestem za wysoka? :((

Gość gość
A dlaczego niby za wysoka? 170 cm to nie jest nie wiadomo jak wysoki wzrost u kobiety. Ja mam 173 cm wzrostu i noszę 14-centymetrowe szpilki. Nosiłabym nawet gdybym nie miała wysokiego faceta. :P To właśnie karlice poniżej 160 cm wzrostu powinny wystrzegać się tak wysokich obcasów, bo służą do podkreślania DŁUGICH nóg. Wskakuj śmiało w szpile i nie przejmuj się, bo nie ma czym. :)

mam tyle samo cm i zakładam takie szpilki, nie mam z tym żadnego problemu :) nikt mi nigdy nie powiedział że źle to wygląda, a wręcz przeciwnie :D

Gość gfdws
Kto ci każe zakładać te szpile 14 cm skoro się martwisz, to załóż niższe.

Gość gość
ja mam 173 faceta 190 i wydaje mi się że rozmiar szpilki to sprawa drugorzędna - najważńiejsze jest to czy potrafisz w 14cm szpilkach poruszać się z gracją - bo jak nie to lepiej założyć niższe i nie wydrurniać się - z perspektywy osoby trzeciej taki widok to komedia i dramat jednocześnie. Mnie osobiście podniecały takie buty jak byłam w gimanzjum i śrdniej troche - później juz wiedziałam czym to grozi - zajedwabiscie mnie boaly stopy po dniu w takich szpilkach... ale jak ktos lubi i potrafi to czemu nie?

Gość gość
14 centymetrowe szpilki do żadnego wzrostu nie pasują. Wiocha

Gość gość
beautifully 170/14 beautifully

Gość gość
bajera.

Gość gość
dzieki, podnioslyscie mnie trochę ma duchu! ;) jeśli chodzi o to ze umiem w nich chodzić to jak najbardziej tak. są bardzo wygodne i bardzo mi się podobają :) :*