Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość baaaaababa01

Potencjalny kolega czy zapomniec? Pewnie niemadre pytanie ale i tak zapytam

Polecane posty

Gość baaaaababa01

Poznalismy sie dwa tygodnie temu, dawno z nikim mi sie tak dobrze nie rozmawialo i to przez prawie 1.5 godziny, duzo sie smialismy i czulismy sie bardzo swobodnie w swoim towarzystwie. Chce zaznaczyc ze to nie jest romantyczna historia bo na pewno nie pasujemy do siebie fizycznie, on jest znacznie nizszy i szczuplejszy ode mnie. Mniejsza o to, fajny z niego czlowiek. O dziwo nie wymienilismy sie numerami telefonow ani emailami ale zapytal w czasie rozmowy czy uzywam komunikatora internetowanego - nie uzywam. On jest dosc niesmialy a ja wprost przeciwnie (dzieki temu i on poczul sie smialo i duzo mi opowiadal o sobie) ale poniewaz bylismy w wiekszym gronie tak jakos wyszlo, ze nie zapytalam o jego dane kontaktowe. Znam jego nazwisko i wiem, ze jest na fejsie - czy byloby to stosowne abym do niego napisala? Ja nie mam konta na fejsie ale moge zalozyc na krotko. Poza tym nie mamy wspolnych znajomych wiec to bylaby jedyna droga kontaktu, on raczej nie zna mojego nazwiska, na pewno nie wie gdzie pracuje albo skad dokladnie pochodze. Z gory uprzejmie dziekuje za porady. Stara ze mnie baba i nie wiem jaka panuje etykieta w necie!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować