Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanda_and_company

tygodniowa głodówka oczyszczająca

Polecane posty

Gość Wanda_and_company

Zaczynam od jutra. Cel: -4 kg + lepsze samopoczucie. Kto ze mną? :)

Gość Wanda_and_company
Tak jak przeczytałam w literaturze dotyczącej głodówki- jutro po przebudzeniu woda z solą gorzką i przez siedem dni tylko co najmniej 2 litry wody. Później oczywiście również tygodniowe wychodzenie z głodówki, najpierw same soki, później warzywa i owoce. Kopenhaskiej nie stosuję, ponieważ sądzę, że łatwiej będzie mi wytrzymać bez jedzenia w ogóle, niż na takich glodowych racjach żywieniowych, ponieważ podobno po 3 dniu głód mija jak ręką odjal.

Gość gość
A wiesz, że potem waga wróci? I nie wciskaj kitu, że nie wróci jeśli będziesz wolno wychodzić z glodówki i stopniowo dodawać jedzenie itp. WRÓCI I TAk! dlaczego? Ponieważ: po 1 - jesli trudno Ci jest wytrzymać na niskokalorycznej diecie i dlatego chcesz zrobić glodókę, to po glodówce wyposzczony organizm z każdym dniem woła więcej i więcej - więc jesli przed głodówką nie miałaś silnej woli, to po głodówce tym bardziej nie będziesz jej mieć. po 2 - przy głodówce oczyszczają się jelita - innymi słowy stają się puste, więc z tego też względu waga leci w dól. Jak zaczniesz jeść cokolwiek - nawet same warzywa - one zaczną na nowo wypełniać jelita i waga wzrośnie po 3 - nawet sam Małachow czy Suworin piszą, że po głodówce waga wraca, bo po prostu taki jest mechanizm głodówki - oni nie polecali głodówki na schudnięcie, ale na leczenie chorób, dolegliwości. po 4 - mam za sobą wiele glodówek zdrowotnych i uwierz, że wiem po czym mówię

Gość Agnes 73
Tak naprawdę niewiele trzeba żeby utrzymać prawidłową wagę. Nie doprowadzaj do tego aby twój organizm poczuł się głodny. Jedz conajmniej pięć posiłków dziennie, ostatni najpóźniej o 19:00 . Jeżeli nie dostarczysz odpowiedniej ilości organizm będzie odkładać , a skutkiem będzie nadmiar tuszy !!!! Dbanie o jelita też jest ważne, dobrym sposobwm jest spożywanie chlorofilu . Ja stosuję i jestem bardzo zadowolona... zero głodówki ;-)

Gość PatiGrati
Witam :) wlasnie szukam jakiegos forum o glodowce oszczyszczajacej ale 3 dniowej od jutra chcialabym zaczac ale obawiam sie ze sama n ie wytrwam :P szukam kompana do mojego postanowienia :)

Gość gość
Na forum "Zdrowie" na Kafeterii był kiedyś preżnie działający topik o głodówce - więc szukaj raczej tam.

Gość gość
zamknijmorde