Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niska20

jestem niska i drobna przez to nikt mnie nie chce :(

Polecane posty

Gość niska20

To nikt mnie nie chce :( Nie cierpie tego ze jestem "krasnalem" jak to inni określają Mam 158 cm jm szczupła i drobna, przez to się nie podobam facetom. Chlopakom jak się przekonalam do tej pory bardzo im przeszkadza mój niski wzrost i drobna budowa (malo kobieca) i choć sami nie maja nawet 170cm to i tak jm dla nich zbyt mała. Wielokrotnie słyszę ze świetna ze mnie koleżanka przyjaciolka, ze przy mnie moga byc calkowicie soba i czuje sie ze mną swobodnie na luzie, ale na dziewczyne nie nadaje się bo z wyglądu im nie pasuje Kiedys spodobalam sie z charakteru i twarzy chłopakowi poznanymu przez internet, ale jak spotkalismy się na żywo to jednak nie odpowiadało mu to ze jestem niska, bo by nie chciało mu się do mnie schylac (no mogę to zrozumieć bo miał 180cm ale i tak bylo mi przykro) Przez wygladad jestem uważana za dziecko Nie przeszkadza mi fakt ze mnie ludzie przez wyglad odmladzaja o ile dają mi przynajmniej 15 lat (mam 20) Czemu tak bardzo przeszkadza wam facetom niski wzrost u kobie? Czy przez wzrost i drobna posture jestem na przegranej pozycji? :(

Gość gość
Może nie odmładzają Cię wyłącznie przez wzrost a również przez np brak makijażu albo grzywkę ewentualnie przez zbyt młodzieżowy ubiór?

Gość gość
Nie chrzań głupot. Ja też jestem niska i drobna i wszyscy mnie chcą:). To chyba nie jest kwestia wyglądu tylko charakteru i osobowości:)

Gość gość
Ee tam gadasz :P ja mam koleżanki , które mają ok 160 i jakoś nikt ich nie odmładza przez wzrost. Moze masz po prostu taki typ urody, dziewczeca twarzyczke a wzrost tu nie ma nic do rzeczy. Spróbuj sie ubierac troche powazniej albo zmien fryzure ?

Gość niska20
No fakt faktem ze nie nosze sukienek czy spódnic, bo nie podobają mi sie takie rzeczy, no ale szpilki nie wielkie ale nosze, grzywki nie mam, a mikijaz robie delikatny. Ale odmłodzenie i branie mnie za nieletnią to mogę przeżyć bo na starsze lata bd mlodziej wyglądać :P

Gość gość
Także myślę, że sam wzrost nie jest czynnikiem decydującym w tak wielkim stopniu. Nie mówiąc już o tym, że znam niskie i szczupłe lub wyglądające dziecinnie i one są chciane.

Gość gość
troche Cie rozumiem, to nie jest fajne jak sie ma 20 lat a biora cie za gimnazjalistke i podrywaja jakies dzieciaki

Gość niska20
Ciągle słyszę ze od mężczyzn, ze chcą wysokie, długonogie, ksztaltne kobiety, a ja się do nich nie zaliczam

Gość niska20
Jak poznaje ich facetów przez internet to wszystko jest ok, nie moga doczekac sie kolejnej rozmowy i nalegaja na spotkania, ale po zobaczeniu mnie całej( a nie tylko twarzy ) okazuje się być zbyt malo kobieca, wola dziewczyny o większych piersiach, tylku i dłuższych nogach.

Gość gość
To ty chyba z kumplami rozmawiasz, że takie teksty gadają.

Gość gość
Wydaje mi się, że jesteś tą wysoką i chcesz podbudować sobie samoocenę pisząc te bzdury. Zrozum, że nie każdy lubi wysoki i nie każdy lubi niskie. Mam kilka koleżanek mających mniej niż 160, jedna ma chyba 150 i każda z nich ma faceta, więc skończ pieprzyc

Gość gość
Jedz więcej to się masa sama zrobi :)

Gość niska20
Raz jeden chuj sobie "zazartowal" i powiedział ze ja to bym mogła robić loda na stojąco bo nie potrzeby się schylac

Gość gość
Mniej wiecej twojego wzrostu jest Edyta Herbus i gdybym mogl to rzucilbym sie na nia jak Reksio na szynke :p

Gość gość
widocznie nie trafiłaś na porządnych facetów mi takie wymiary są najlepsze lubie niskie dziewczyny

Gość gość
Mam kumpla twojego wzrostu i to jest dopiero tragedia,jak facet jest az tak niski. Widzialem wiele kobiet twojego wzrostu i nie moglem oczu od nich oderwac wiec grubo przesadzasz ;)

Gość Damian 23
ja z toba chcialbym sie spotkac ja 187cm :)

Gość niska20
Jak nie raz usłyszała, to do łóżka na jedna/parę nocy to jm dobra bo ciężka nie jestem wiec mogę spokojnie siedzieć i ujezdzac albo facet może mnie spokojnie trzymać i dymac. Jak to słyszałam ledwo się powstrzymywalam od uderzenia, a kontakt od razu zrywałam Jedynie kogo przyciągam to gimnazjalistów starych dziadków i czasami licealistow

Gość niska20
*nie raz słyszałam, to że

Gość gość
Damian 23 tobie pewnie loda by zrobila na stojaco :D niska20...to bylo bez obrazy

Gość gość
Zacznij sie moze seksownie ubierac,a zobaczysz ze faceci zaczna sie ogladac za toba :)

Gość gość
Hej niska. Jednym z łatwiejszych sposobów zwiększenia atrakcyjności są długie włosy.

Gość niska20
Sukienki i spódnice strasznie na mnie wyglądają :-P jak nie za duza w talii to w biuscie xD ( i źle się w nich czuje )

Gość goon
a już miałem co nieco napisać niska ;) ale pewno stary dziad jestem dla Ciebie :D i jakoś wcale mi Ciebie nie żal skoro pokory nie masz w sobie :P

Gość gość
A jaki masz biust jesli juz poruszylas ten temat? :p

Gość niska20
Włosy jak na razie mam dopiero za ramiona, ale jeszcze zapuszczam :)

Gość gość
Zahoduj włosy, jeśli masz w porządku nogi-załóż mini, jakiś obcasik, biżuterię i inne takie babskie (paznokcie maluj). Będzie ok. Nie będziesz kumplem, a dziewczyną.