Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy jej tego nie Powiedzialem !!!

Polecane posty

Gość gość

Bylem tyranem dla swej Rodziny, a w szczegulnosc***artnerki. Mozna powiedziec ze znecalem sie nad nia Psychicznie, nie mam slow do samego siebie. Pierwsze 3,5 roku bylo najcudowniejszym okresem w moim zyciu, ale wpadlem w zle towazystwo i zaczelem znowu tanczyc Jak malolat nie bede sie rozpisywal bo Bede pisal cala noc. Po 2 latach stalo sie Z sielanki przerodzilo sie w dramat Ci ktorych kocham odeszli zostalem Sam mam na co zasluzylem.Jesli to przeczytasz bedziesz wiedziec ze to Ja, masz mnie za wariata ale to nie bylo to nie zwariowalem poprostu robilem cos o czym ci nie mowilem I zaluje tego nad zycie. Dalej kocham was nad zycie ale wiem ze jest juz za puzno , Ja naprawde nie jestem zlym czlowiekiem poprostu zagubilem sie. Jesli sie odezwiesz to Pogadamy

Gość gość
Ona odeszła?

Gość gość
Tak Odeszla! I w cale sie jej nie dziwie, Bylem nie do zniesienia a ona dalej byla przy mnie, jest zlota kobieta probowala mi pomagac,niewiedziala co sie zemna dziej****** sie mnie. Byla przekonana ze popadam w chorobe psychiczna I nawet wtedy nie poprosilem ja po pomoc. Pomogla by mi wiem o tym, wpadlem w nalog Ktory juz kiedys przerabialem I stalem sie innym czlowiekim tym sk***ysynem Ktory mysli Tylko o sobie. Teraz gdy wkoncu o tym pisze nawet nie wyobrazam sobie co ona biedna zemna miala. Minol juz prawie rok odkad odeszli a mi piszac to dalej lzy leca Zawsze Bede was kochal

Gość gość
Napisz to do niej a nie na kafe

Gość gość
Myslisz ze nie probowalem, ze 2 miesiace temu juz odpuscilem. Widze ze to nie ma sesu, Ona mnie nienawidzi za to co przeszla przez moje uzaleznienie,bylem wulgarny,wiecznie mialem pretesie, wydzieralem morde Itp. Bylem innym czlowiekiem naprawde innym, Nigdy mi nie wiezyla Ale naprawde jest pierwsza kobieta ktora kocham. Zrobil bym wszystko aby to chociarz probowac naprawic ale niemam u niej juz najmniejszych szans

Gość gość
Mamy Cie przytulic, poglaskac czy co?

Gość gość
Czytasz czasem to co napisałeś? Ty nawet sam nie wiesz co mówisz tacy ludzie nigdy się nie zmieniają. Chyba że będziesz się leczył ale przecież ty myślisz że zmienisz się bez tego to błąd