Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

namawiać dziadka by odwiedził siostre?

Polecane posty

Gość gość

Dziadek ma obywatelstwo rosyjskie, ale urodził się w USA, w latach 50tych poprosił ZSRR o azyl i dostał, stąd mieszka tam. Moja mama poznała tate(Polaka na studiach i stąd ja już jestem Polką :P). Dziadek ma już grubo ponad 80 lat, ma młodszą siostre w USA, ona by chciała żeby ją odwiedził, prosiła by go namówić, ale dziadek nie chce, drze się na mnie. Ma powiedzmy złe wspomnienia związane z USA, ale mógłby tam pojechać dla siostry. namawiać go jeszcze? jak uważacie?

Gość gość
niech ona odwiedzi jego skoro to jej zależy

Gość gość
Dla takiego staruszka taki dlugi lot moglby zle sie skonczyć .Nie nawawiaj.

Gość gość
Dziadek lata np z Rosji do Polski, ostatni leciał około roku temu. Wprawdzie to było krócej, ale ogólnie dobrze się trzyma jak na swój wiek, więc z tym by chyba nie było takiego problemu. Siostra go odwiedzała, ale chciała żeby zobaczył swoje rodzinne strony. Dziadek odkąd opuścił USA w latach 50tych nigdy więcej już tam nie był.

Gość gość
Rozumiem ,tylko jezeli dziadzio nie ma ochoty to nie namawiaj .Nie denerwuj dziadzia bo jeszcze dostanie wylewu i bdz miała Go na sumieniu.Niech z siostrą pogada przez komunikator.Bedzie taniej i zdrowiej.