Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość gość
No i autorka pokazała właśnie swoją kulturę osobistą, nie dziwie się ze mąż zamknął Cie w oborze-tez bym się wstydziła taka postaczke wysłać do ludzi.

Na mnie nie zapieprza nikt oprócz mnie samej.....bo to ja zarabiam pracą w gospodarstwie.....teściowie nie pomyśleli że dają synowi gospodarstwo a nie będzie komu na nim robić...ja opłacam cały dom itp.....opłacam składki krusowskie dzięki czemu będę miała emeryturę mam ubezpieczenie, chorobowe macieżyńskie a wy pracujące zobaczymy jak będziecie zapierdalać do 67 ...juz widzę stare pomarszczone starki za biurkiem albo za ladą..:D

Sama jesteś prostaczką...boli cię prawda to zwalasz na kulturę???? tylko żałosna małpa może w ten sposób wcinać się w dyskusję....kretynko jedna!!!!!!!!!!!

Gość gość
masz oborę? masz krus? masz! to zamknij ryło i zapieprzaj. Bez szemrania i kup słownik sobie niewykształcona rolasko- pisze się MACIERZYŃSKI ty locho z chlewu

Gość gość
haha obornica :D tylko do rodzenia dzieciarów i wywalania gnoju się nadajesz aśka przykro mi :(

Gość gość
No to jak masz tak super to co narzekasz? :D siedź sobie dalej w tej oborze z gromadka dzieci a ja będę się marszczyc za biurkiem przez następne 40lat :) i wiesz co, dobrze mi z tym i nie muszę zalic się na forum jaka to jestem biedna i zapracowana

hahahahha j****e maciory rozpłodowe a i bezpłodne się tu znalazły..do gnoja z wami kobyły j****e!!!hahahahha :D

Gość gość
ja dzieki nieruchomosciom i biznesom moich rodzicow nie musze pracowac,zajmuje sie rodzinnym hotelem kolo lotniska w jednym z duzych miast pl,mam oplacane skladki i nie zalezy mi na 'emeryturze' bo bede zyla z odsetek na lokacie,oszczednosci. moj maz jest grzeczny w domu a naszym glownym celem nie jest reprodukcja tylko zycie,podroze, seks i zycie rodzinne. po 40 adoptujemy trzy dziewczynki niekoniecznie z pl i pieniedzy starczy na ich zycie swobodne jak me, ich dzieciom tez. aha i nawet w agro turystyce nie wejde do obory ku chwale twojej. idz spac bo wstajesz po 4 rano. nawet zal mi cie nie jest.

Gość gość
Do gnoja? Przecież to twoje zadanie a nie nasze :D

Takie mądre a co druga j****a nieroba do opieki społecznej lata.....posrane mieszczańskie nieroby!!!! :D

Gość gość
oj aśka aśka, złe sobie świadectwo wystawiasz. brzydko piszesz, dajesz się łatwo sprowokować.. jesteś matką 3 dzieci. Twój język gorzej niż z rynsztoka. Chyba za dużo w tej oborze przesiadujesz.

wy się nie nadajecie do tej roboty bo przedewszystkim do tego trzeba mieć siłę.....a nie jak wy wypindrzone kukły was w tym gnoju to ewentualnie mogę zakopać..:D

Gość gość
pokaż asiu tę rozmowę mężowi i dzieciom. niech zobaczą jakie dno sobą reprezentujesz

Gość gość
asiu, a gdzie ty byś chciała pracować z takim poziomem kultury? chyba tylko ta obora i pranie męża gaci ci pozostaje.

Gość gość
asiu ale odpowiedz.. chciałabyś aby twoja rodzina zobaczyła co tu wypisujesz i w jaki sposób się wypowiadasz ? CHCIAŁABYŚ?

Gość gość
Postaraj się o dochodzącą pomoc do gospodarstwa lub do opieki nad dziećmi, jeżeli jest ci ciężko, oczekuj pomocy. Kobiety boją się prosić o pomoc, liczą, że zawsze ktoś się domyśli, a tak niestety nie jest, ja padałam na nos, ale duma i honor mi nie pozwalały, a inni jakoś nie mają z tym problemów. Pozwól sobie chociaż wyjechać na weekend do rodziny pod pozorem, że mama ciężko zachorowała i musisz wyjechać na weekend, na 2 dni, wyjdź w tym czasie do kosmetyczki, na jakiś basen, połaź po sklepach bez celu, wyjdź do fryzjera, wyśpij się, zjedz spokojnie śniadanie i jeżeli wtedy poczujesz że czujesz się tak samo jak w domu w czasie kieratu, to znaczy, że chorujesz na coś, może powinnaś wykonać diagnostykę jakąś, bo tak jak ktoś pisał wyżej, może masz CELIAKIĘ i dlatego nie masz siły, a wierz mi choroba atakuje po cichu.

Gość gość
Autorko- myślisz, że jak usunęła pierwszy post to nikt cię nie pozna? :D

Gość gość
ale po co jej pomoc do dzieci one maja 9,8 i 7 lat to już sa naprawdę duże samodzielne dzieciaki,niech je zagoni do roboty

Ale jak masz 3 dzieci , maz tak ciężko pracuje to dlaczego nie zrezygnujecie z tych krow i czego tam maacie w tej oborze , jak chcesz isc do pracy albo się ksztalcic ?

Gość gość
:o

Szczerze , ja bedac dzieckiem tez mieszkałam na wsi , teraz w malym miescie . Mam 1 dziecko , narzeczonego i mieszkanie ... i w zyciu na wies nie wroce żeby zap... na gospodarstwie . Nie oszukujmy się czasem na wsi ciężej się mieszka a tak idziesz do pracy , realizujesz się zawodowo przychodzisz , i zajmujesz się tylko domem i dziecmi , a i na jakiejś wyjscie możesz sobie pozwolić z rodzina a tak to nie bo krowom musisz dac na poludnie

Gość gość
No to fakt...jest to jakieđ ogranicznie.....niby sa tego jakies plusy bo mieso swoje jajka swoje mleko swoje ziemniaki swoje nie trzeba tych pieniedzy wynosic do sklepu ale co sie trzeba naobracac to trzeba.....obecnie ksztace sie na stanowisko Opiekuna medycznego i mam zamiar pojsc do pracy tylko problem jest dziecmi,poniewaz nie ma kto ich wyprawic do szkoly i przedszkola no a syn z autyzmem wymaga poki co obecnosci przy nim.....

Gość gość
do jakiego przedszkola?pisałas ze dzieci mają 9,8,7 lat!

Gość gość
nieprawdopodobne prowooooo 2/10 bo pelikany lykaja ;)

Gość gość
najmodszy syn w styczniu skonczyl 7 lat i we wrzesniu idzie do szkoly a poki co jest w zerowce....