Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasze wesele

Polecane posty

Gość gość

czy byliście zadowoleni z miejsca, w którym odbyło się wasze wesele? u nas miało być tak pięknie, a po wszystkim mieliśmy masę nieprzyjemności ze strony właścicieli lokalu.....

Gość gość
Jasne ze tak,wszystko wypadło super i tak jak było zaplanowane:)

Gość gość
tak, bo wybrałam sprawdzony lokal. Jakie nieprzyjemności miałaś?

Gość danusiaa1
U mnie wszystko wyszło super, było sporo organizacji, dzisiaj po wszystkim na szczęście został film z wesela i zdjęcia, miło się ogląda. Film kręciła ekipa Bycze Filmy, z nich jestem najbardziej zadowolona, bo w ogóle nie musiałam niczego pilnować, było dwóch kamerzystów, film po prostu świetny.

Gość gość
tak! nasze wesele wyszłodokłądnie tak, jak sobie to zaplanowaliśmy, meliśmy cudowną salę w hotelu Best Western Premier, do tego goście mogli zostać na noc i potem mieliśmy kameralny obiad w centrum Krakowa , muzyka też się świetnie spisała, generalnie bardzo ok! :)

Gość gość
ktore? to jak sie zeniles z pzpr, sld czy po?

Gość gość
Było super i wszyscy goście byli bardzo zadowoleni. Nie napiszę gdzie, ale najlepszy hotel w tej miejscowości. Wesele było nieduże, razem ok. 70 osób, ale nie było gości spraszanych na siłę. Kucharz przeszedł samego siebie, a kelnerów musiały boleć nogi, byli widoczni cały czas, tym bardziej, że do ich obowiązków należało też nalewanie alkoholu i przynoszenie drinków. Znajomi za to mieli w pałacyku. I byłoby nawet fajnie, pomijając bardzo małe porcje (kotlet miał może 5 centymetrów średnicy), ale pałacyk miał dwie sale, przedzielone holem. W jednej były tańce, w drugiej stoły. Problem w tym, że jak ludzie szli jeść, to zespół zostawał sam, a na sali z jedzeniem nie było nic słychać. Stare, grube mury nic nie przepuszczały. Niektórych cieszyło, że przy stołach jest cicho, że można pogadać, ale tak trochę głupio było w tej sali bez żadnej muzyki.

Gość gość
my byliśmy bardzo zadowoleni. Znajeźliśmy idealną salę, dzięki korzystaniu z http://www.gdziewesele.pl/swietokszyskie/ udało nam się szybko zerezerwować idealy termin - wszytsko wyszło tak jak chcieliśmy!

Gość gość
Ja miałam spięcie dzień przed weselem z właścicielką lokalu, kazała przyjechać z napojami w Piątek do południa, pojechaliśmy a kelnerki ze popołudniu bo oni dopiero sprzątają po imprezie, wkurzyłam się, zrobiłam awanturę i później już wszystko było ok.

Gość gość
z miejsca tak, ale jeszcze bardziej byłam zadowolona z zespołu który nam grał http://pifpafband.pl/ rewelacyjny zespół mają bardzo dobre stawki w porównaniu z konkurencją z okolicy i bardzo dobrze grają, potrafią wyciągnąć każdego na parkiet