Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dAgatka

JAK sprzedać coś na ALLEGRO?

Polecane posty

Gość dAgatka

Dziewczyny, czy w dzisiejszych czasach są się jeszcze coś sprzedać na allegro? Pytam, bo wystawiam trochę fajnych rzeczy po mojej córce. Wszystko firmowe, nowe lub w stanie idealnym, takich firm jak H&M, benetton, next, Coolclub. Ubranka mniej więcej w przedziale 1,5 - 2 latka. I powiem szczerze - ZERO ZAINTERESOWANIA. Zdjęcia ładne, dobrze opisane, mam prawie 300 pozytywnych kkomentarzy...

Gość dAgatka
Dodam jeszcze, że są to ubranka w takim stanie w jakim sama chciałabym jeszcze kupić.

Gość gość
coraz trudniej coś sprzedać na allegro, w czasach gdzie pełni jest ciuchlandów z fajnymi ubraniami allegro odchodzi w zapomnienie. Jak doliczyć koszty wysyłki to naparwde sie nie opłaca. Jedyne co możesz zrobić to obniżać cenę.

Gość gość
widocznie masz za drogo

Gość gość
zero zainteresowania bo pewnie jak kazdy widzi cenę to nawet nie wchodzi. weź na próbę wystaw coś od 1 zł... zobaczysz ze zainteresowanie bedzie wieksze.

Gość gość
Tez musze sie zebrac i wystawic wyprawke po synku,tak samo mam nowe i jak nowe,mialam ich duzo,od 56-74

Gość gość
A jak wystawie od zl i sie sprzeda za tyle?nie chce za poldarmo oddawac prawie nowych rzecxy

Gość gość
Autorko bo ludzie chcieliby wszystko za darmo.Mam wrażenie,ze nawet jakby coś kosztowało złotówkę,to i tak by się targowali.

Gość dAgatka
Właśnie mam takie wrażeni, że ludzie chcieliby wszystko za darmo. Ale żal mi sprzedać za złotówkę np kurteczkę z Benettona, ubraną z 5 razy, kupiona za 120z. Chciałabym za nią np 40-50zl. Nie kupuję w lumpeksach, tylko w Galeriach handlowych. A do tego kupuję dużo za dużo, ale że powstrzymać się nie mogę, to dużo rzeczy mi leż... Nie wiem czy, to że chciałabym żeby zwróciło mi się około 1/3 kosztów, to serio tak dużo?

Gość gość
Daj link do aukcji, bo szukam czegoś fajnego, ale faktycznie, tyle za kurtkę to ogol chyba drogo wychodzi, skoro masz 300 sztuk

Gość dAgatka
Gościu, tym razem wystawienie sobie juz darowalam, ale jeśli chcesz to mogę wysłać Ci fotki mailem. Mój mail danweg@wp.pl. Ubranka są w rozmiarze 86 do 100cm. Ale to same konkretne rzeczy, a nie bluzeczki czy body.

Gość gość
Ok, mój meil m-poczta@o2.pl

Gość dAgatka
Wysłałam kilka przykładowych zdjęć na podane maile. Przepraszam, że są bez treści, ale pisze z telefonu i niestety jeśli wpisuje treść do maila, który posiada załączniki, to tekst nie dochodzi. Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana czymś konkretnym, to proszę o info - pewnie się coś znajdzie ;)

Gość gość
Witaj, Muszę się przyznać, że jestem zakupoholiczką i mam ten sam problem - ciągle za dużo rzeczy w szafie... Do tej pory próbowałam to sama sprzedawać na allegro i szafie ale to mi zajmowało kuuuupę czasu i nerwów do czasu aż koleżanka mi poleciła firmę Lazy Box. Wrzucam od czasu do czasu lazy boxa do nich i sprzedają wszystko za mnie. Jak dla mnie bomba. Polecam!