Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościuon

Jakie są Sylwie? Tylko niech one same nie wypowiadają się tutaj tylko ktoś kto

Polecane posty

Gość gościuon

je znam był z nimi w związku. Podoba mi się taka jedna, ale jestem ciekaw jakie one są.

Gość gość
Wszystkie które znam to niestabilne uvzuciowo i emocjonalnie istoty tak samo jak Joanny tylko tyle że to większe suki

Gość gość
Znam cztery Sylwie, dwie z nich to fałszywe, zawistne dziewczyny, trzecia jest strasznym gburem, a czwarta niezbyt rozgarniętą, wiecznie rozchichotaną dziunią

Gość abstraktyk
Znam tylko jedna, mezatka, OK, mnie zaglaskalaby na smierc ale widocznie jej facetowi to odpowiada.

Gość gość
Sylwie to szare myszki z pozoru a w glebi puszczalskie zdziry. Wszystkie jakie znam

Gość gość
Moja kuzynka jest bardzo ok. Druga Sylwia jest j******a bo sie przyp*****la do mojego chłopaka. Inna Sylwia tez, bo proponowała mojemu chłopakowi seks, mimo ze wie ze jest zajęty. Także to zalezy od osoby :) ale zle kojarzy mi sie to imie.

Gość gość
niestety czesto gdzies czytam, ze imie sylwia zle sie kojarzy. sama tak mam na imie

Gość gość
Jedna, którą znam bliżej , to z pozoru szara myszka, ale w łóżku niezaspokojona dziffka.Jak ją rżnęłem, to nie było przebacz. Kończyliśmy i od nowa.Aż nam się noc skończyła. Szczupła, zgrabna i gorąca.

Gość gość
Sylwie ,to kochane i dobre kobiety..wierne żony i oddane matki.Posiadają wysokie poczucie sprawiedliwosci,nie znooszą chamstwa,fałszu i wulgaryzmów.Wierzące i skromne,o artystycznej duszy,opiekuńcze przewodniczli stada,zaradne i uczynne,posiadają zdolnosci organizacyjne i stale są skupione na rozwoju osobistym.Twórcz i nieco bujające w obłokach,indywidualistki nie znoszące zwierzchnictwa nad soba.,stąd często natrafiają ma opór.Delikatne i prawdomówne.Sylwia-oznacza "z lasu wzięta",toteż stad jest zazwyczaj rypwm samotnika,chadza swoimi scieżkami ,nie lubi jak się jej ktoś narzuca,a za prawdę potrafi walczyć po trupach.Jest bardzo odpowiwdzialna,a jeśli kogpś pokocha to całym sercem.

Gość gość
Sylwie ,to kochane i dobre kobiety..wierne żony i oddane matki.Posiadają wysokie poczucie sprawiedliwosci,nie znooszą chamstwa,fałszu i wulgaryzmów.Wierzące i skromne,o artystycznej duszy,opiekuńcze przewodniczli stada,zaradne i uczynne,posiadają zdolnosci organizacyjne i stale są skupione na rozwoju osobistym.Twórcz i nieco bujające w obłokach,indywidualistki nie znoszące zwierzchnictwa nad soba.,stąd często natrafiają ma opór.Delikatne i prawdomówne.Sylwia-oznacza "z lasu wzięta",toteż stad jest zazwyczaj rypwm samotnika,chadza swoimi scieżkami ,nie lubi jak się jej ktoś narzuca,a za prawdę potrafi walczyć po trupach.Jest bardzo odpowiwdzialna,a jeśli kogpś pokocha to całym sercem.

Gość gość
Znam dwie sylwie Jedna to siostra mojego byłego chłopaka A druga kumpela ze szkoły, obie szalone sympatyczne narwane i bardzo pamietliwe, nie warto zadzierac bo pamiętają do grobu I dłużej

Gość gość
11.42 masz całkowitą rację,są niezwykle pamietliwe.

Gość gość
znam dwie i niestety obie fałszywe i wredne. i tak jak ktoś napisał, pamietliwe do bólu;-). Ale nie sądzę, że ma to związek z imieniem, tak się akurat trafiło...;-)

Gość gość
Co za głupi wątek i wszyscy odpisują tak poważnie. Co ma imię do człowieka. Średniowiecze.

Co za głupie zabobonno wróżkowe pytanie. Jakie są Rudolfy?

Gość gość
narwane,raczej nie są,bardziej waleczne kiedy w szłusznej sprawie i w imię sprawiedliwosci albo w obronie słabszej osoby bronią własnego zdania.To urodzone sanitariuszki i wolontariuszki..

Gość gość
Te ataki na wszystkie Sylwie to jak widać,jad odrzuconych adoratorów,nie mają gdzie się na nich wyżywać to probują tutaj.

Gość gość
fałszywe i wredne?..może wredne - bo nie lubią fałszu i może własnie tak oceniają fałszywych ludzi jako wrednych..

Gość gość
Moja kuzynka to Sylwia, ma motor w pupie wszędzie jej pełno, ogarnia dom, dziecko, firmę i jeszcze korepetycji udziela nigdy nie jest zmęczona wszystko musi być na najwyższym poziomie, sprząta gotuje prasuje sama bo nikt tego lepiej nie zrobi

Gość gość
Te K....mają taką pamięć ze powinny historię wykładać a i nie wybaczaja nigdy. Pamięć i nie wybaczenie idzie w parze

Gość gość
Znałem jedną laska kumpla z piłki, nie znam panny ale jedno co pamiętam to jej oczy a dokładnie kolor, nawet zapytałem ziomala czy ma szkła czy naturalny kolor powiedział że nie nosi szkieł ze taki kolor właśnie ma i ze "każde oczy "ma naturalne, raz w życiu widziałem kogoś kto ma kolor nieba i morza w oczach

Gość gość
Kochają całym sercem a nienawidzą całym światem Mieć je za wroga to przesrana sprawa za przyjaciela to szczęściarze ze mnie

Gość gość
11.54 tu się z Tobą zgodzę wszedzie ich pełno ,są nie do zdarcia,interesują się wszystkim począwszy od geologii po historię odległa poprzez zjawiska wyludnienia w krajach trzeciego świata,mają po kilka zawodów wyuczonych,ogarniaja przy tum dom ,dzieci i pracę.,uczęszczają chetnie na wszelakie zebrania i meetingi,biora udział w dyskusjach,nowinki,radio ,prasa,wiadomosci.to ich żywioł.Lubią być wszedzie tam gdzie coś sie dzieje,dzybko sie nudzą,stale muszą być w biegu,poliglotki i oratorki,..Kreatywne w kuchni,i na polu zawodowym.

Gość gość
Niechętnie wybierają sobie przyjaciół bo to typy samotnika,ale jak już kogoś wybiora to za przyjaźń skoczą w ogień.Lojalne,szczere i oddane.

Gość gość
Też znam sylwie cholerny babsztyl z takim powerem ze tylko pozazdrościć, nie wybitnej urody ale ma coś co przyciąga jak magnez taki sexapil, nie głupia i nie naiwna, raczej ostrożna, zawsze stado adoratorow przy niej a ona nawet nie patrzy w ich stronę

Gość gość
A ci dalej. Masakra.

Gość silia
gościu11.40 AMEN :) kimkolwiek jesteś zgadza się. dodam nadwrażliwość, szybkie obrazalstwo i roznie szybkie wybaczanie, stawanie w obronie slabszych pogardzanych, romantycznosc i wieczna za czyms tesknota. sylwia :classic_cool:

Gość gość
Dokładnie tak typ wyciągnięty z lasu, Nie ufają a jak już się sparzą długo leczą rany dlatego tak zawzięcie pamiętają

Sylwie są po prostu najlepsze z tego względu, że mają bardzo dobre serce i do tego są jeszcze przyjacielskie. Niektóre są właśnie nieśmiałe ale to dodaję tym dziewczynom właśnie tyle uroku hihi Mam koleżankę Sylwię z którą się świetnie dogadywał w szkole i nie tylko bo po szkole też mi była zawsze pomocna a teraz już niestety wyjechała do Niemiec... Życie studenta nie jest łatwe! Postaram się wam odświeżyć umysł jak to wygląda![url=http://studentseye.soup.io/]http://studentseye.soup.io/

Gość gość
12.12 te co znam to też mają pełno adoratorów bo są uczciwe wiarygodne i naturalne ale zawsze patrzą w drugą stronę bo oprócz tego sa wiernej jednej osobie ..stąd ten nalot na wszystkie Sylwie.