Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościuon

Jakie są Sylwie? Tylko niech one same nie wypowiadają się tutaj tylko ktoś kto

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie słuchają i zwracają uwagę na słowa lecz nie komentują i pamiętliwe są i to bardzo.

Gość gość
Nie takie łatwe do zdobycia, dlatego krytykowane.

Gość gość
Moja przyszła żona to Sylwia zaje...w łóżku Kobieta dynamit

Gość gość
12.04 tak,takie właśnie są aczkolwiek nie są mściwe bardziej ubiegają sie do potyczek słownych.Gosciu masz przyjaciółkę w Sylwi?,no to się ciesz u bo u każdej Sylwi na przyjaźń trzeba sobie zapracować dobrym sercem,uczciwoscią i empatią ,inteligencja też jest bardzo wazna ale najważniejsza prawdomówność i skromność .

Gość gość
12.23 trafiłeś w sedno!!!

Gość gość
Jak wyczuje kłamstwo to masz przegrane!!!

Gość gość
Bardzo inteligentne nie bawią je głupi tłum czy głośna impra. Nie są przy tym nudne mają wyrafinowany smak dot muzyki i alkoholu idą na jakość nie ilość

Gość gość
12.20 to prawda.

Gość gość
To osoba która wstanie w nocy o północy aby pomóc ale jeśli zawiedziesz to też w nocy wstanie by kopać ci grób. Zazwyczaj dobre dusze wykorzystywane przez wszystkich na maxa tylko są tego świadome a robią to bo serce mają nie z kamienia.

Gość gość
wypoczywają na łonie natury i w ciszy,.dobra. ksiażka ..kawa,czekolada..uwielbiają słodycze i owoce egzotyczne..kochają zwierzęta..piękne widoki i zabytkowe miasta,interesuja się archeologią..i genealogią..typ odkrywcy podróżnika.

Gość gość
Nie mówią co czują, ale jak zapytasz to odpowiedzą szczerze. Potrafią radzić sobie w życiu, lubią być niezależne.

Gość gość
to prawda,ale jakto kopac Ci grób?znam jedną taką pare dni temu ratowała ludzi z wypadku..

Gość gość
to prawda stale dążą do niezależności,poddane - duszą sie i nie mają możliwosci rozwoju i pomocy innym.

Gość gość
Moja Sylwusia ma tak ciasną c***eczkę jak żadna inna. Mam kawalerkę i co weekend, to spędzamy go w łóżku. Nasze najlepsze lata.Ja 27, Sylwusia 17. Moją żoną nie będzie, bo rodzice lekarze i ona marzy o medycynie ale jak mówi kochanką będzie dozgonną. Lubię ją za to.

Gość gość
Bo jeśli potrzebujesz pomocy to w nocy o północy możesz na takową pomoc liczyć ale jeśli zarabiasz tą osobę to też w nocy wstanie nie patrząc na porę czy godz by wykopać ci grób i pochować waszą przyjaźń znajomość itd

Gość gość
Sylwia.... tak ma naimie kobieta faceta w którym się zakochałam :-( ona musi być super skoro zdobyła takiego faceta

Gość gość
Cudowne żony matki opiekuńcze aż nawet za :)

Gość gość
Moja żona ma na imię Sylwia jestem już z nią pare lat dobrych. Wrażliwa, na on stop musze zapewniać że ją kocham lubi czerwone róże. W miejcu nie usiedzi ogarnia prace, gotuje, dzieckiem sie zajmuje i nie jest stekajaca ani placzliwa przede wszystkim nie kłutliwa. Używa dialogu, ma klasę jest zadbana i piękna:-) a nocy gorąca:-p jest kochliwa i to bardzo:-p

Gość gość
Sylwia to raczej znaczy 'leśna ścieżka/dróżka', a nie 'z lasu wzięta' Co za kretyn to wymyślił ? :O silva (las) + via (droga, ścieżka, dróżka). Wątek, swoją drogą, kretyński.

Gość gość
Kilka lat temu rwalem do takiej jednej szybko postawiła do pionu ale mnie nie jego mówiąc spokojnie ze jeśli jeszcze raz tak na nią spojrze to odwróci się w sekundzie i dostanę po ryju..od tamtej pory fajna kumpela nic więcej, ale z taką być to sukces gwarantowany

Gość silia
12:33 -''To osoba która wstanie w nocy o północy aby pomóc ale jeśli zawiedziesz to też w nocy wstanie by kopać ci grób. '' Ament! :D i nigdy się nie mszczę, nie walczę o mezczyzne z inna kobieta nawet gdyby to byl moj maz, nie lubie hałasu i halasliwych.nie bywam zazdrosna o rzeczy lecz relacje miedzyldzkie.

Gość gość
za ?:-)..:-) to prawda niczego wiecej nie oczekują oprócz zwyczajnej sympatii.

Gość silia
swoja droga mila takie mile opinie o sylwiach czytac :P

Gość silia
no i nie grób ale kopa w tylek to z ielka checia za zdrade czy zawod

Gość gość
Musiałem się nieźle na pracować by ją zdobyć na ogół udają nie dostępne:-) ale to pozory lubią jak się o nie zabiega i to dobrze bo później lepiej smakuje zdobycz:-p do dziś jestem z nią i nigdy sie nic nie wypaliło Sylwie są bardzo namiętne i kochliwe:-)

Gość gość
Nie zaciągniesz jej do łóżka łatwo.....

Gość gość
Nie są pazerne, cieszą się sercem niż oczami i uczuciem posiadania, zawsze wybiorą chatke nad morzem w pogodzie sztormowej niż lans na zagramanicznej plaży Indywidualistki

Gość gość
Sylwia to imię jak każde to ja powiem że wszystkie Katarzyny to wredne,wścipskie i brzydkie babsztyle....

Gość gość
Jeśli już zdobędziesz sylwie to każdy wysiłek jaki w to włożyłes zostanie 10krotnie wypieszczony Kobiety w zyciu a w łóżku żony diabła: ) To był mój najcudowniejszy sex jaki przeżyłem, szkoda że się skończyło

Gość gość
Moją siostra to sylwia, dobrze ze już z nami nie mieszka bo kota można było z nią dostać. Ona ciągle sprzatala nie położyła się spać dopóki wszystko nie było na tip top..miała manię porządku, i wszystkiego czego się podjęła czy to nauki czy kursu czy pracy wchodziła zawsze w to całą sobą Emocjonalna wrażliwa często zawodzi się na innych zbyt dumna by prosić o pomoc zawsze uśmiechnięta choć by nie wiem co się działo jej motto brzmi wszystko dobrze