Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościuon

Jakie są Sylwie? Tylko niech one same nie wypowiadają się tutaj tylko ktoś kto

Polecane posty

Gość gość
a podobno mąż ci samochodem nogi łamał i cię bił a ty od niego nie odeszłaś bo z rodzicami nie chcesz mieszkać. to jak z tobą jest sylwuniu sreberko ze śląska :D

Gość gość
towarzystwa kobiet nie lubie bo tematy typu "silikony" czy strony typu "pudelek"albo tipsy i dyskuaje na temat markowych ciuchow czy markowych kosmetykow ,albo plotki typu "kto z kim i za ile ", ...to nie moja bajka,wiec trzymam sie zdala.Nie znoszę pustych lali bez wartosci moralnych czy intelektualnych.Sylwia.

Gość gość
to prawda,mam świadka..ale nie nogi tylko żebra...inym razem chcial rozjechac..i zastraszył kobietę swiadka że niby nic nie widziała..//nie chce mieszkac z rodzicami bo mam swoj dom,dom budowany dla dzieci przez wiele lat..i zyjemy razem dla dobra dzieci .Jestem twarda ,nie takie żeczu już mu wybaczałam.

Gość gość
towarzystwa kobiet nie lubie bo tematy typu "silikony" czy strony typu "pudelek"albo tipsy i dyskuaje na temat markowych ciuchow czy markowych kosmetykow ,albo plotki typu "kto z kim i za ile ", ...to nie moja bajka,wiec trzymam sie zdala.Nie znoszę pustych lali bez wartosci moralnych czy intelektualnych.Sylwia.

Gość gość
nie chcę bo mam swoj dom i dzieci! ,to chyba wystatczające powody zreszta jestem twarda i wiele wybaczam..nawet to.sylwia.

Gość gość
Święta racja: ) uwielbiam sex przy mnie nie można spać :) mąż JEST wykończony moim temperamentem ale gdzieś się muszę wyrzyc, skoro dzień za krótki: ) sylvia

Gość gość
ja nie sypiam z mężem 5 lat..brzydzi mnie ,chodzi do takiej jednej..wracając do wątku dlaczego nie chcę mieszkać z rodzicami..? nie chce ponieważ nie chce by jeden debil z podstawpwki miałdo mbie dostep,jego starzu ciagle trzynaja z mimi rodzicami a ja tych ludzi nie chce znać...sa z jednej wsi.

Gość gość
ty podobno s. sylwio na studia się wybierasz, pisz jak absolwentkę przystało a nie jak pijaczka ;)

Gość gość
Na telefonie dotykowym tak się piszę i nie pijaczka OK.

Gość gość
Zresztą chyba mnie z kimś mylisz.

Gość gość
Stałe w uczuciach Kochają tylko raz na całe życie Tak to ja sylwia

Gość gość
prawda.!

Gość gość
a na studia idę i to moja sprawa.Sylwia.

Gość gość
Kochanka o tym imieniu pokazała mi co to miłość dwojga osób Jest cudowna, jednak nie na żonę zbytnio przyciąga uwagę innych mężczyzn i zazdrość kobiet Pewna siebie bogini kobiecości i suma wszystkich zalet najbardziej zmysłowej kochanki

Gość gość
ZAWSZE dążą do celu, rozwiodla mnie taka a dziś jest moją żoną, od 8 lat czuję ze jestem kochany czuję ze żyję, mąż sylwii

Gość gość
21.53 czy to jej wina że przyciaga uwagę innych..może to ja męczy.Ja np.nie byłam i nie jestem niczyją kochanką ale szlag mnie trafia jak się małolaty czy stare obleśniuch nanie gapia i zarywaja..nie znoszę tego.Wierność ponad wszystko /Sylwia.

Gość gość
Jestem gość z 21:53 To nie jej wina ze przyciąga facetów, jej to nie ruszyło ona poprostu nie zwracała na to uwagę Była sobą była ze mną i moja Kochanką moją była choć nie zdradzala nikogo, nie chciała się jednak wiązać a relację towarzysko partnerskie unikala jak ognia, kwitla jak była sama ze sobą bardzo to lubiła, taka samotnia luksusu, ja tego nie potrafiłem zrozumieć zresztą jestem człowiek co żyje po za domem totalnie różnica charakterów choć na płaszczyźnie sypialni była moją połową

Gość gość
piszesz że byla kochanką..a z drugiej strony że nikogo nie zdradzała..i jeszcze że na płaszczyźnie sypialni byla twoją połową,wszystko to jakieś takie pogmatwane?sylwia.

Gość gość
Znam kilka dziewczyn o imieniu Sylwia. Bardzo fajne laski:-)

Gość gość
jak ktos mowi o mnie 'laska'', to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera.

Gość gość
jakieś dyrdymały piszecie, skąd wam w głowach takie bzdury siedzą? jacyś jesteście mało rozgarnięci, imię i kolor włosów czy rozmiar decyduje o tym jaki kto jest? dziwne, pewnie macie po 20 lat i nic nie wiecie o życiu