Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

sponsoring pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

od razu mówię-nie chcę dostawać wiadomości od facetów, internetowych buraków,którzy potrafią tylko pluć jadem i nic więcej... swoje pytanie kieruję do dziewczyn/kobiet - czy którąś z was sytuacja życiowa zmusiła do zdecydowania się na poszukanie sponsora? bardzo się tego boję, a nie widzę innego rozwiązania...nie chcę rzucać studiów, a wszędzie proponują wynagrodzenie 1200-1600 zł miesięcznie. za sam pokój płacę 850 zł miesięcznie, a gdzie jedzenie, wydatki na życie, telefon, bilety itd.? do tego jeszcze muszę kupować co miesiąc leki...pochodzę ze wsi i nie mogę liczyć na pomoc rodziców. firma mojej przyjaciółki, w której pracowałam upadła i zostałam na lodzie...jestem załamana... czy mając sponsora da się nie znienawidzić siebie? nie jestem typem imprezowiczki. w jaki sposób znajdowałyście sponsora? gdzie się umawiałyście na pierwsze spotkania? czy faktycznie można się z tego spokojnie utrzymać? jak długo byłyście na utrzymaniu sponsora? nie wyobrażam sobie ich zmieniania co miesiąc. jestem zrozpaczona...może któraś z was napisze mi swoją historię...będę bardzo wdzięczna!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować