Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na ile minut wchodzicie do solarium?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Zalezy od karnacji, i ktory raz, bo jesli 1 a masz jasna karnacje to 5 min, za 2 lub 3 dni znow 5 min, a pozniej mozna wydluzac czas 10 lub 15 min, i zalezy jaka chcesz miec opalenizne

Gość gość
a czy majtki zdejmujecie?

Gość gość
nie wchodze do tego syfu

Gość gość
nie, ja sie opalam w ubraniu:classic_cool:

Gość gość
ja nie byłam bardzo dlugo np z 2 miesiace to na 6 minut, zwykle chodze srednio raz na 2 tygodnie na 7,8 minut i do tego stosuje bronzer i moze nie jestem opalona jak latem,ale karnacja juz troche zdrowiej wyglada bo tak normalnie to mam bardzo jasna karnacje

Gość gość
ale to tez zalezy od lamp bo ja chodze na takie solarium co rzeczywiscie te 7 minut juz cos daje, a sa i takie solaria ze starszymi lampami co wejdziesz na 10 i nic cie nie opali

Gość gość
chodzę raz w tygodniu na 10 min, lubię mieć śniadą opaleniznę cały rok

Gość gość
Ja opalam sie w stringach , zaczelam od 10 min, teraz chodze 2 razy w tygodniu po 15 czasem 20 mni

Gość gość
niby wasza sprawa, ale nie boicie sie ,że potem bedziecie miały znoszczona cere? wszystko jest dla ludzi ,solarka też, ale 10 min raz w tyg to dosc duzo

Gość gość
nie chodze !

Gość gość
13,09 Chyba dziś na PLOTKU widziałam taką brąz śliczność ...

Gość gość
nie nie boję się zniszczonej cery, używam kremów i balsamów nawilżających po solarium a do opalania krem z filtrem. Słońce też niszczy cerę i co, mam w lecie go unikać? Nie lubię siebie bladej, wtedy wyglądam na zmęczoną, jak bym miała anemie. Jak przyjdą ciepłe dni to łatwo od razu wskoczyć w krótkie spodenki bo nogi już mają ładny kolor a nie paradować z białymi jak ściana po ulicach, zanim opalą się naturalnym słońcem

Gość gość
plotek.pl/plotek/1,78649,17359922,Pamietacie_matke__ktora_zabrala_na_solarium_5_letnia.html

Gość gość
kiedyś regularnie chodziłam od solarium raz w tgodniu na 13 minut średnio. Niestety cera się poniszczyła od tylu lat używając solarium. Teraz od 1,5 roku nie chodzę i muszę przyznać, że ślady po majtkach mam, więc nawet po tak długim czasie trochę śniada jestempo solarium. Nie zeszła opalenizna do zera. Myślę, że wyglądam teraz lepiej;) ale do tego trzeba dojrzeć;)

Gość gość
u mnie w jednym z solariów było wymagane aby wejśc na mix 20 min. przestałam tam chodzić bo efekty po takim czasie nie były powalające. ledwo lekko brązowa skóra. teraz chodzę do innego i tam na 10 minut i efekt lepszy. generalnie jak się buduje opaleniznę to się chodzi np 3-4 raz w tyg przez 2 tyg. a potem już tylko 1 max 2 w tyg na podtrzymanie efektu. u mnie to zawsze działało :)