Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasssaha

Nałogowy zdrajca

Polecane posty

Gość Sasssaha

Musze sie komuś wyżalić bo przecież rodzicom o tym nie powiem , byłoby mi wstyd ze kiedyś tak zaparcie go bronilam przed nimi a teraz musiałabym przyznać ze mieli racje . Jestem z mężem 6 lat po ślubie wiadomo kiedyś super małżeństwo , gorący kochankowie ale z czasem wszystko sie zmienia . Pierwszy raz dwa lata temu wybaczyła mu podobniez tylko flirt jak to on twierdził . Tydzień dni temu dowiaduje sie ze jestem w ciąży No i najpierw euforia a pózniej widze mojego męża w centrum z jakaś panna .. Jestem na niego tak wściekła ze nie wiem jak zareaguje na niego gdy wróci do domu , aż drugiej strony nie wiem co mam robić i dopada mnie bezsilność

Gość Sasssaha
Wiadomo historia jakiś mnóstwo ale nigdy nie uderzyło to bezpośrednio we mnie

Gość gość
ale zachowywali się z tą laską niedwuznacznie, widać było że kręcą?

Gość Sasssaha
No trzymał ja pod bok i głupio sobie żartowali

Gość gość
a on wie o ciąży, tak?

Gość Sasssaha
Po prostu wykopalam sie jak jakaś gowniara teraz z tym dzieckiem. Ale kto by pomyślał No przecież to moj maz, a nie jakiś pierwszy lepszy

Gość Sasssaha
O ciąży jeszcze nic nie wie, chciałam najpierw potwierdzić wszystko u lekarza

Gość gość
Może niańki szuka ? :p Albo to siostra cioteczna była.

Gość gość
Uciekaj od niego... mi sie wydawalo: ale jak gdzie sie wyprowadze, co z dwojka dzieci, a moze to nie kochanka, na pewno sie zmieni, co powie rodzina... Teraz.. mieszkam sama, placi alimenty, I wiem ze to byla najlepsza decyzja. Zycie masz jedna a wielka milosc mozna spotkac nawet 2 razy.. ja tworze teraz bardzo szczesliwy zwizek z innym

Gość Sasssaha
Nie wiem naprawdę co robic , ja go widziałam dzisiaj rano. Bo byłam u lekarza o którym nic mu nie mówiłam jeszcze . A on miał byc rzekomo na spotkaniu od rana i to w innej części miasta . Juz miałam ochotę tam podejść złapać ta pinde za włosy i walnąć o cos ale sie powstrzymalam . Dzwoniłam do niego pózniej prawdopodobnie jechali jeszcze razem samochodem po zadzwoniłam po tym jak ich widziałam a wsiadali do samochodu , powiedział mi ze właśnie skończył spotkanie i wraca do biura

On się nie zmieni. Nie zawracaj sobie nim głowy. Jak masz pracę i rodzinę to poradzisz sobie sama bez tego dupka. A on będzie żałował do końca życia, że stracił Ciebie i dziecko.

Gość Sasssaha
No to niezłe miał to spotkanie skur*iel

Gość Sasssaha
Mam prace w każdej chwili moge wrócić do rodziców maja do tego warunki . Ale sam fakt ze tak sie zachował jeszcze do mnie nie dociera. Staram sie nie stresować ze względu na dziecko

Gość Sasssaha
A co najlepsze ta dziewuchy była strasznie podobna do mnie ...

Nie stresuj się bo dziecko jest teraz najważniejsze. Będąc z nim dalej cały czas będziesz się zastanawiać czy przypadkiem Cię nie zdradza. Wróci z pracy później niż zwykle a dla Ciebie ta godzina będzie koszmarem. Nie niszcz sobie życia. Zasługujesz na szacunek i miłość a od niego tego nie dostaniesz. Z dzieckiem też sobie poradzisz. Ono da Ci siłę do wszystkiego :)

Gość Sasssaha
Ja jestem młodsza od mojego męża jestem wysoka brunetka a ona wygladała bardzo podobnie , moze wyższa troszkę była . Nie rozumiem go

Może szukał podobnej bo taki typ urody lubi. Faceta nie zrozumiesz moja droga. A Ty byłaś zawsze wobec niego w porządku?

Gość Sasssaha
Byłam w porządku bo go kocham . Nigdy nawet do głowy mi nie przyszło zeby z kimś innym sie spotykać

Daj sobie z nim spokój dla własnego dobra. Nie daj sobą pomiatać. Facet nie zasługuje na Ciebie i tyle. gość dziś Możliwe że nie dajesz mu tak jak on lubi najbardziej, dlatego szuka wyżycia się gdzie indziej. xxx No tak bo człowiek to zwierzę, że nie potrafi się powstrzymać. Chyba przysięgał żonie uczciwość i wierność? A co robi? A Ty jak masz takie podejście to staraj się żeby dawać facetowi wszystko czego potrzebuje bo gotów Cię w każdej chwili zdradzić.

No tak więc według Ciebie jest normalne, że facet zdradza kobietę? Bo według mnie nie. No chyba, że ta kobieta przesadza i nie ma seksu w ogóle lub jest bardzo rzadko. A prawda jest taka, że facet naogląda się p****li i potem oczekuje, że kobieta będzie spełniać wszystkie jego fantazje o których partnerka nawet nie wie. Ja ze swoim partnerem rozmawiamy o swoich fantazjach. Niektóre realizujemy. Kluczem do wszystkiego jest rozmowa. A nie uciekanie do innej.

Gość gość
Posluchaj, nie chce sie logowac, zeby sie nie zdradzic ale cos ci napisze. Nie sluchaj tych wszystkich ludzi co pisza kopnij w d**e i takie tam. Jesli ktos zdradza w zwiazku czy po slubie to wina lezy czesto tez w drugiej stronie. Mnie dziewczyna zdradzala, wiem czemu, postanowilem ze ja odzyskam i jestem w trakcie. Idzie mi coraz lepiej, choc teraz jak patrze kiedy ona chce wrocic to zastanawiam sie czy ona mi jeszcze potrzebna. Czy w moim przypadku nie chodzilo po prostu o urazone ego. Natomiast jesli jestes po slubie to zastanow sie czy warto to tracic. Sproboj odzyskac jesli tylko chcesz. Dopiero jak wtedy uznasz ze nie warto, ze juz go nie chcesz, z roznych zwgledow, to sie rozstaniesz. Jak go odzyskac? Pamietaj - on zdradzil cie BO PRZESTALAS BYĆ TAKĄ JAKĄ BYŁAŚ JAKO KOBIETA, ŻONA I PRAWDOPODOBNIE KOCHANKA....

Gość gość
up

gość dziś xxx Haha no nieźle to ona ma jeszcze go przepraszać, bo on ją zdradza i to niby jej wina? Swoją drogą Ty też musisz mieć niskie poczucie własnej wartości skoro próbujesz ją odzyskać.