Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu polska robi się drugim UKiem

Polecane posty

Gość gość

ja tego nie chce mam myślenie socjalistyczne, zostałem wychowany w duchu socjalizmu i nie chce by polska była taka kapitalistyczna jak UKa.

Gość gość
w duchu sb-kow na karku, wilczych biletow i dlawienia prywatnej inicjatywy tez? stopka: w pgrze mozesz najwyzej zayeebac swinke udajac ze zdechla sama z siebie

Gość gość
w duchu szacunku do drugiego człowieka,pracy dokładnej,braku wyzysku gdzie pracownik nie nazywał się "zasobem ludzkim" z anglii przyszło same zło i mi ciężko się odnaleźć najgorsze że już tego się dokonuje w polsce wyścigu szczurów i ludzi bez serca tu jest tak jak w anglii.

Gość gość
ciebie ewidentnie poyeebalo nazewnictwo to tyko nazewnictwo mozesz nazwac swoja matke qrwa, ale czy to znaczy ze daje doopy za pieniadze? idz do dowolnego zakladu pracy i zobacz jak to wyglada, a co najwazniejsze - jakie sa kryteria awansu bo mnie sie chce rzygac jak widze awansowanie jednostki miernej biernej ale sprawnie wykonujacej polecenia przelozonych bez przepuszczania polecenia przez wlasne szare komorki stopka1: wladza rozbestwia, tych odpowiedzialnych wylacznie za wlasny interes rozbestwia bardziej niz innych stopka2: walesa nie dlatego zostal prezydentem ze sie nadawal na stolek tylko dlatego ze potrafil publicznie powiedziec bandzie sbekow ze sa poy*****i od piet po czubek glowy stopka3: zatrudnianie niepelnosprawnych wylacznie dla odliczen przyslugujacych z tego tytulu?