Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny zapach

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam tzw "śmierdzący" problem, otóż wczoraj kochałam się z chłopakiem po miesięcznej przerwie i pierwszy raz w życiu miałam taka sytuacje, że z mojego wnętrza śmierdziało strasznie śledziem ;/ Jest to dla mnie wstydliwe i krępujące, ponieważ nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam.. Nie wiem dlaczego był taki zapach, dbam o higienę intymną odpowiednio i nie zauważyłam u siebie jakiś zmian, zapalenia, swądu bądź jakieś swędzenia itd. I moje pytanie brzmi czy któraś z was miała taki problem kiedys i wie od czego mógłbyć ten zapach.. zastanawiałam się czy to przez to że miesiąc czasu nie uprawiałam seksu może być przyczyną ale już sama nie wiem.. A nie chcę iść odrazu do ginekologa jeżeli może to się okazać np błahą sprawa.. Pomóżcie i doradźcie coś..

Gość gość
up

Gość gość
..

Gość gość
pomóżcie

Gość gość
Ale kiedy zaczol wydobywac sie ten fetorek?Jakis czas po stosunku czy w trakcie?Bo jesli jakis czas po to byla to poprostu rozlozona sperma zmieszana z toim sluzem dlatego warto sie podmyc od razu po stosunku.A jesli w trakcie?To szczerze?Nie mam pojecia...

Gość gość
Właśnie w trakcie stosunku, a mój partner się we mnie nigdy nie spuszczał, także to nie mogła być sperma zostawiona

Gość gość
No a jestes pewna ze to akurat ty wydzielalas ten odor?Kurcze nie wiem co ci poradzic wlasciwie.Dziwna sprawa w takim razie.Nigdy sie mi cos podobnego nie zdaezylo.Napewno nie jest to wina przerwy w seksie.

Gość gość
No niestety jestem pewna że to ode mnie było ;/