Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idontmind

Nie potrafie schudnac

Polecane posty

Gość idontmind

Nie ptrafie byc na diecie za dlugo - mam lekka nadwage i wiele osob mi to przypomina, jednak mi tak szczegolnie nie zalezy na tym, aby schudnac, brakuje mi zdrowej motywacji. Wytrzymuje cwiczac i dietujac sie okolo miesiaca, ale pozniej przychodza niezdrowe przekaski i nieregularne posilki i tak. Jak byc asertywnym i odmawiac np mcdonalda gdy wszyscy znajomi sie wybieraja? jak nie siegnac po chipsa? każda porada mnie ucieszy

Gość gość
zmień znajomych;) jak można komuś wypominać, że ma nadwagę, A ONI CO IDEALNI???

Gość Dorottaa
Chyba potrzebna jest tu dobra motywacja trzeba sie nastawić psychicznie na to odchudzanie i regularne treningi. Jak dla mnie kiedy już wejdziesz w rytm treningowy to zaczniesz mysleć o lekkim jedzeniu i wciągnie Cię taki styl. Poczujesz sie lepiej i bezdziesz chciała to utrzymać

Gość gośćDENISEK
Na prawdę nie wiele potrzeba aby schudnąć .Wystarczy systematyczne branie Foreverslimu i trzymanie się zasad kuracji.I efekty są naprawdę zadziwiające.W moim przypadku spadek wagi to 5 kg.Według mnie to ani za dużo ani za mało przynajmniej nie muszę się martwić o efekt jo-jo.

Gość gość
Jak dla mnie najlepszy sposób na szczupłą sylwetkę to: -jedzenie o stałych porach -unikanie żywności przetworzonej -dbanie o jelita

Gość gość
Nie wiem jak duża jest Twoja nadwaga, ale przyznam się że zimą potrafię dojść do 7-8kg powyżej normy. Nie da się ukryć że do tego trzeba trochę cierpliwości ale pocieszę faktem że nie odmawiam sobie czegoś niezdrowego np w weekendy, jej razem ze wszystkimi ale nie tyję. Warunek to pilnowanie jednak tych kalorii w tygodniu, codzienna gimnastyka, niezbyt forsowna, i Acetomale, zawsze staram się stosować suplementy wspomagające odchudzanie, tylko te naturalne oczywiście.

Gość gośćDżusta
Dla mnie nie ma nic lepszego niż tabletki Foreverslim.To dzięki tym tabletką w końcu zaczęłam wyglądać jak człowiek.Pierwsze większe zmiany zauważyłam po miesiącu.A po trzech wchodziłam bez problemy w spodnie z liceum.Dla mnie Foreverslim to rewelka.

Gość gość
ja próbowałam już prawie wszystkiego...zażywałam wszelkie możliwe środki i nic na mnie nie działało... teraz powoli sukcesywnie chudnę dzięki jednej dobrej radzie..:) Żadne środki na mnie nie działały ponieważ miałam zakwaszony i zagruzowany organizm, ktoś mądry mi doradził, że trzeba najpierw zrobić porządek z paskudnymi bakteriami i złogami w organizmie...i to działa..! Piję regularnie chlorofil i łykam bakterie bifidophilus i jest super :) Chudnę...pozbyłam się wzdęć i zgagi...oprócz tego jestem pełna życia i pozbyłam się na dodatek upierdliwych bóli głowy..:)

Gość LuziaKola
A może tu http://mamnatosposob.pl/ znajdziesz jakiś sposób na schudnięcie? Faktycznie cięzko zrzucic parę kg jak nie ma motywacji ;) Ale z drugiej strony- jeśli dobrze czujesz sie w swoim ciele to po co chudnąć?

Gość gość
proponuje zamówić tabletki na odchudzanie slimcea. Mi pomogły schudnąć a wcześniej miałam podobny problem

Gość igość
raczej na początek zrób sobie badania krwi - pakiet ok. 150 zł. Szczególnie zwróć uwagę na tarczycę. Staraj się jeść mało i często, ćwicz, o mc-u lepiej zapomnij, albo tam sałatę zamów, albo idź tam już najedzona - np. jakimś świństwem zielskiem wypełniającym.

Gość gość
Ja miałam podobnie tez zawsze brakowało mi motywacji i zawsze odpuszczałam. kochałam fast foody .ale w końcu postanowiłam ze się nie dam i za rada znajomej poszłam do poradni COiO, tam dowiedziałam się jak zdrowo jeść , zrobili mi analizę składu ciała i potrafili podtrzymać we mnie motywacje. Pokochałam ruch, zoombe, bieganie. Udało mi się, schudłam w 4 miesiące 14 kg .

Gość gość
Ja pół roku temu stosowałam tabletki Foreverslim. Brałam je przez 3 miesiące. 2 tabletki dziennie. Tabletki był uzupełnieniem mojej diety która miałam i tak przed tabletkami ale z średnim efektem. Po dołączeniu tabletek Foreverslim znacznie lepiej mi poszło, więc tabletki się sprawdziły i mogę polecić

Znajdź dobrą motywacje, to podstawa. Trzymaj się godzin w których jadasz posiłki, nic się nie stanie jak zjesz czegoś "za dużo" jednak trzymaj się z daleka od słodyczy czy fast foodów, jeśli znajomi Cie namawiają, powiedz im, że dziękujesz, ale nie, powinni to zrozumieć, jednak nie musisz się tak katować, od święta można sobie na coś pozwolić, tylko żeby nie przesadzać a co najważniejsze nie rezygnować! no i oczywiście ruch, ćwiczenia dużo dają.