Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siedzę i cie analizuje

Polecane posty

Gość gość

Na kobietę a interesuje się mną, chodzi mu o zaliczenie mnie czuje co. w sumie myślę że to okaże się po naszej ostatniej rozmowie bo powiedziałam otwarcie że nie puszczam się... Ale naprawdę jestem w nim tak zabujana że szczerze to nie oparta bym się ;-/ cały czas od kiedy się znamy flirtowalismy ze sobą ale potem troche nabrało to rumieńców i wczoraj przyszedł do mnie i siedział dłużej niż zwykle nie wiem teraz z jakiego powodu... Czy chciał ze mną spędzić trochę czasu czy chodziło mu o wypytanie mnie o sprawy które go interesowały... No właśnie ale też w jakim kontekście też mu to było potrzebne. Bo pytał z Iloma typami spałam - i albo chciał się dowiedzieć czy jestem łatwa bo może mu o bzykaliśmy tylko chodź... No ale po co pytanie. " czy mam za sobą przygody Sex " i pytał tez o to czy nie chce zmieniać pracy - a pamiętam jak mówił że jak by jego dziewczyna pracowała w takim miejscu jak ja to też był by zazdrosny- tak jak by sugerował że mogła bym zmienić... Ale po co??? no i jak mnie przytulił na odchodne to tez tak inaczej niż dotychczas bardziej czuło...

Gość gość
Jak myślicie o co mu mogło chodzi???

Gość gość
No nie ogarniam go bo robi coś a zaraz że nie może tego robić... Bo to w tym kontekście że ma kogoś ale no ej jak tak się broni to po co wpada do mnie???

Gość gość
?????