Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

0 procent na maturze

Polecane posty

Gość gość

Zdaję w tym roku na rozszerzeniu język polski i WOS. Z polskiego albo się zrozumie temat i postawi dobra tezę wszystko zgodnie z kluczem,albo dostanie sie 0 % Czy jeśli napiszę np WOS na 80 % , a język polski na 0 % , to mogę się nie dostać na uczelnie z powodu tego wyniku z pol , czy to wogole nie ma znaczenia i nie będą na to patrzeć ? Chodzi mi o to,czy oprocz wstydu będą z tego inne konsekwencje

Gość gość
up

Gość gość
Zależy jakie są warunki rekrutacji na uczelni którą wybierasz

Gość gość
Jak napiszesz polski na 0% to w ogole nie bedziesz miec matury zdanej, ogolnie za takie pytania wcale nie powinni dopuszczac Cie do pisania

Gość gość
Napisałam,że chodzi o maturę rozszerzoną : ) Zaczym zaczynasz kogoś atakować,upewnij się,że wogóle masz rację. Aby zdać maturę trzeba zdac jezyk polski,matematyka i język angielski na minimum 30 % , natomiast z rozszerzenia trzeba wybrać przynajmniej jeden przedmiot i nawet jeśli ktoś napisze to na 0 % a podstawe na 30 %, to ma zdana mature.

Gość gość
Teraz uczelnie przeprowadzają rekrutację metodą elektroniczną, liczą się tylko cyferki, więc o ile rozszerzona matura z polskiego nie jest wymogiem koniecznym do ubiegania się o miejsce na kierunku, to nie ma problemu. Po prostu będziesz miała mniej punktów w rekrutacji od osób które zdały maturę rozszerzoną

Gość gość
Bez urazy ale jakim to trzeba byc głąbem zeby nawet 30% nie zdobyc na maturze nawet i rozszerzonej. Wogole bys takiego pytania nie zadawal. Bo nawet jak ktos ma umysl scisly to i tak na te glupie 30% nabazgrze cos. (ja wiem ze trzeba trafic w klucz tez kilka lat temu zdawalam). Ja jestem bardziej humanistka a mimo to mature z matematyki bez problemu rozszerzona zdalam. I jestem przekonana ze jestem w stanie kazdy przedmiot ktory mialam w szkole- na maturze zdac na conajmniej 30% (oprocz jezykow ktorych nie mialam )

Gość gość
To ze ktos napisze na mnie niz 30% nie oznacza, ze jest debilem tylko po prostu sie nie nauczyl z jakiegos powodu.