Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulaaa001

czy test wykazalby juz ciaze?

Polecane posty

Gość paulaaa001

Ostatnia miesiaczke mialam w sylwestra, cykle mam 30dniowe, i odkad pamietam max 2 dni obsuwy. Wiec miesiaczka spoznia mi sie 5-6 dni . Zawsze przed okresem jestem bardzo sucha, a teraz mam pelno bialego sluzu, pobolewanie brzucha jak przy miesiaczce, lekko podwyzszona temp i piersi mam troche obrzmiale i wydaje mi sie ze wiecej widocznych niebieskich zylek, ale tego to moze sie juz doszukuje, sama nie wiem. Kochalismy sie w dni plodne z mezem do konca. Kupilam dzis test i z niecierpliwosci zrobilam go od razu, nie z porannego moczu. Wynik jednak negatywny. Czy mimo wszystko moge byc w ciazy ? Ktoras z Was jakies podobne objawy moze kiedys miala?

Gość paulaaa001
.

Test powinien już wykazać ciążę. Chyba ze coś ci się poprzesuwalo. Zrób go ponownie za kilka dni. A jeśli nadal będzie negatywny to idź do ginekologa, może masz coś nie tak z hormonami. Nie martw się na zapas :p

Gość paulaaa001
moze to zabrzmi dziwnie, ale pierwzy raz mam przeczucie , ze sie udalo. PEwnie sie doszukuje, naczytalam sie, ze wlasnie w ciazy jest taki sluz ..

Gość gość
Ja mialam podobnie,test po 3 dniach spoznienia negatywny,po 6 dniach pozytywny..najlepiej zrobic badanie z krwi beta hcg wtedy nie bedzie wątpliwosci.

Gość paulaaa001
poki co nie mam czasu, bo caly czas pracuje, ale jesli @ nie przyjdzie to w sb z porannego moczu zrobie test, nie wiem czy to bedzie mialo jakies znaczenie. Ale jestem taka zniecierpliwiona, ze musialam napisac tutaj , czy jest jakakolwiek szansa:)

Szansa oczywiście jest :) a w porannym moczu jest największe stężenie, więc ma to znaczenie :P

Gość paulaaa001
dzieki, chyba jakos doczekam do sb ...

Gość gość
intuicja w tym wypadku ma duże znaczenie :) powodzenia i życzę 2 kreseczek :)

Gość paulaaa001
nie zabezpieczam sie juz od wakacji, ale pierwszy raz mam wrazenie ze se udalo. Poza tym , nie daje mi spokoju ten test, bo po okolo minucie pojawil sie jakby bialy - nie rozowy kontur drugiej kreski, ale po mniej wiecej 10 minutach znikl . Ale to juz chyb a kreska fabryczna , co ?:)

Gość gość
ja wlasnie tez mam problem autorko i sama nie wiem nawet zalozylam topik bo dzis termin@ zrobilam test wczoraj i dzis i zawsze te sam wynik nie jednoznaczny czyli w miejscu drugiej kreski jakis cien i test jakby rozlany tak wiec nie wiem czy go traktowac jako dodatniczy ujemny czy popsuty, 2 testy paskowe kuiopne na ebayu, bylam podwieczor w sklepie i kupilam inny no i czekam do jutra rana bo cholera mni e bierze na ta niepewnosc ogilnie czuje sie chyba ciazowo i tez mam przeczucie

Gość paulaaa001
to daj znac :), ja do jutra rana wyczekuje, choc najchetniej juz bym zrobila