Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcemisiezyc

Kreowanie wizerunku gminy

Polecane posty

Gość niechcemisiezyc

Hej musze napisać rozdział mojej pracy licencjackiej do końca lutego ale nie wiem jak zacząć :( potrzebuje planu do rozdziału o kreowaniu wizerunku gminy, co mogę pisać na ten temat? Proszę pomóżcie, jeśli ktos się zna niech mi pomoże mam mało czasu, moja sytuacja życiowa jest beznadziejna i jeszcze ta praca, zostałam w dodatku oszukana przez firmę, która miała się tym zająć - choć wiem że słusznie, bo chciałam oszukać prawo :/ niech ktoś mi pomoże

Gość niechcemisiezyc
upup :(

Gość niechcemisiezyc
pierdolę ten licencjat zostanę striptizerką

Gość gość
Wypożycz jakąkolwiek książkę na ten temat nieudolna koleżanka. Za darmola nikt za ciebie nie będzie myślał.

Gość niechcemisiezyc
nie chce zeby ktos mi zywcem napisal plan, a jedynie zarys o czym w ogole mam pisac. Myslalam o marketingu terytorialnym, planowaniu strategicznym, strategii promocji gminy, narzedziach ksztaltujacych wizerunek gminy (konkursy, Public Relations, Sponsoring, reklama, strony internetowe, porozumienia o wspolpracy) ale nie wiem czy dobrze mysle, jesli ktos moglby chwile pogadac ze mna na ten temat bylabym wdzieczna, moze jest ktos kto sie zna.... Nie obrażajcie mnie bo sobie nie zasłużyłam na to i nie życze sobie żeby ktoś mnie obrażał. Zwracam się o pomoc, jeśli nie wiesz - omiń temat i nie krytykuj kogoś kto nic ci nie zrobił

Gość Olutekkk
Ja znam się tylko na kreowaniu wizerunku szminy :o

Gość gość
dotychczas kreowałam tylko swój wizerunek obgadując koleżanki , a wychwalając siebie, make up też robiłam czyli elewacje frontu. ale na gminach się nie znam a rodzice się kształcić kazali

Gość politycznie_doswiadczona
Napisz o lokalnych mediach, planie zagospodarowania przestrzennego, o reklamie walorów klimatyczny i możliwości biznesowych, możliwościach gospodarczych rejonu, temat jest fajny i dużo można by tu napisać. ..

Gość politycznie_doswiadczona
Jak masz gg to podaj mi numer mogę porozmawiać. Dużo nie obiecuje, ale postaram się pomoc

Gość gość
Przecież od gadek o pracy są promotorzy. Nie mówiąc o tym, że jak się napiszę coś niezgodnego z ich wizją, to mówią, że źle.

Gość niechcemisiezyc
politycznie_doświadczona ------>Niestety nie używam gg :( a tu możemy pisać? Twoje pomysły są ciekawe, postaram się coś wykorzystać z tego, myślisz, że to co ja chcę zawrzeć też może być?? Jutro idę do biblioteki i pół dnia w niej przesiedzę eh....

Zachciało się studiów to się wysil i pokombinuj, co za żenada, kiedyś nawet internetu nie było i ludzie zupełnie samodzielnie pisali, a Ty masz tyle możliwości i jeszcze oczekujesz że ktoś Ci "zarys" planu napisze. Taki zarys to tak naprawdę sedno sprawy, bo zawsze łatwiej rozwinąć zagadnienia, niż na nie wpaść i do kupy złożyć.

Gość niechcemisiezyc
Wiesz co? Zamknij sie, bo nikt cie o zdanie nie prosił. Myslisz, ze jakby "ludzie z tamtych czasow" mieli mozliwosc taka jak ja teraz przykładowo, to by nie skorzystali? Weź pomyśl dziewczyno ;/ Co cie obchodzi mój temat, co cie obchodzi, że prosze o pomoc - nie chcesz, to omiń szerokim lukiem i zachowaj swoje grosze dla siebie. Zgorzkniała, zazdrosna osobo.