Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd tyle jadu w kafeteriankach ?

Polecane posty

Gość gość

Nie ma tematu, w którym nie znajdzie się osoba, która prowokuje, ubliża, zawsze jest anty i sieje zamieszanie w postach. Zastanówcie się, czy nie obawiacie się, że całe te zło jakie wylewać na innych w tematach do was nie wróci ? życie bywa przewrotne, więc zanim znów kogoś zbluzgacie, pomyślcie jakie jesteście malutkie, że wyżywacie się przez swoją niższość na innych osobach, które pytają i się tego nie wstydzą.

ale fakt jest taki, że niektóre pytanie są tak głupie, że ciśnienie samo się podnosi :P

Gość gość
dokładnie. muszą się wyżyć, a że nikt nie widzi i nikt ich nie zna, to cisną zza monitora myśląc, że są naj ! pytania, które wg. mnie są głupie, zwyczajnie omijam i nie wchodzę w polemikę.tutaj chodzi o problem osób, które czepiają się i wyzywają inne osoby, tylko dlatego ,że wyrażają własne zdanie, czy doświadczenie. wg. mnie Kafeteria powinna być dla takich osób bardziej restrykcyjna.rozwiązaniem było by zakładanie konta i za wyzwiska dawać bana takim cwaniarom

Gość gość
z nudów. w chałupie bałagan a na kafe najmądrzejsze

Gość gość
racja :) dziwne, że jeszcze nie zaatakowały :D

Gość gość
po frustrującym dniu, łatwo można się tutaj wyżyć i dowartościować

Gość gość
Eee tam, mnie bawi jak pisze cos niepoprawnie politycznego (na kafeterii :P) a glupie baby ciskaja sie, wsciekaja, ublizaja i zra ze zlosci. Mam ubaw po pacy :D Specjalnie jestem anty, aby sie baby wsciekaly :D Hahahahaha :D I zawsze sie nabieraja kretynki!

Gość gość
Wychodzi charakter i tyle. to zwykła złośliwość i prowokacja. nie lepiej się wyżyć na mężu ? są tutaj kobiety, które mają różne problemy i nie piszą po to aby je drażnić i dobijać, tylko po to by się czego dowiedzieć, lub wymienić doświadczenia.

Gość gość
Na głównej wyświetla się z prawej taki artykuł, że w Polsce jest najwięcej dzieci z próchnicą. Ale do rzeczy widzicie jaki ten bachor jest brzydki i jakie ma zęby straszne? Ja nie mogę patrzeć na ten ryj parchaty, że tez ktoś musi takiego gnojka obleśnego na co dzień mieć.

Gość gość
Zaczekajcie muszę pogłaskać kota, zaraz wrócę :)

Gość gość
Ja czasem jestem chamska jak mam do czynienia z tym pokoleniem po gimnazjum, oni wszyscy wiedzą wszystko najlepiej, sa totalnie bezkrytyczni wobec siebie i generalnie najmądrzejsi:D ulubione zajęcie gimbazy to wyłapywanie błędów w wypowiedzi:D pozdrawiam gimbazę, która weszła w okres rozrodczy :D

Gość gość
najgorsze są te cwaniary, które pozjadały wszystkie rozumy i jarają się tym, że kogoś sprowokują ! takie każdy powinien solidarnie gnębić