Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zaraz zwariuję ..

Polecane posty

Gość gość

Są tu jakieś normalne Osoby, które podniosą mnie na "duchu" ?

Gość gość
Jestem załamana, 2 tyg. temu wyszłam ze szpitala, po operacji "kobiecej" Mam 51 lat, małżeństwem jesteśmy 30 lat i jak wróciłam ze szpitala, to on w tym czasie zabrał swoje rzeczy i się wyprowadził, podobno do jakieś 24 letniej dziewczyny,

Gość gość
a to palant !

Gość gość
a jak byłaś w szpitalu, to mówił ci o tym ?

Gość gość
Piotrek, niestety , to nie prowo, potraktował mnie jak starą, bezużyteczną szmatę i co najgorsze, poleciał z nią na Dominikanę

Gość gość
typowy facet... każdy to zrobi prędzej czy później. musisz go oskubać żeby pożałował - a Tobie coś się należy za to, że poświęciłaś mu tyle czasu i zmarnowałas na niego młodośc

Gość gość
Nie, w szpitalu nie mówił nic, zajmował się mną, dlatego jestem taka załamana, bo nic nie wskazywało na to, że mnie zostawi

Gość gość
gość dziś typowy facet... każdy to zrobi prędzej czy później. musisz go oskubać żeby pożałował - a Tobie coś się należy za to, że poświęciłaś mu tyle czasu i zmarnowałas na niego młodośc x Zostawił mi 2- pokojowe mieszkanie, my z Wrocławia, ale nie o kasę chodzi, tylko o to, że wychowałam 2 dzieci, dziś już dorosłe, mają swoje rodziny

Gość gość
strasznie mi przykro, ale chyba na Kafe nikt Ci nie pomoże, bo tu same małolaty i co najwyżej będą pisać z punktu widzenia tej kochanki,a on i tak się chwilę pocieszy młodą d/up/ą a potem będzie chciał do ciebie wrócić, bo nie sprosta sexualnym potrzebom tej małolaty

jak mnie wku*wiają takie sucze, które rozkładają nogi przed zajętym/żonatym facetem, wiadomo że starszy facet jest ułożony, ma stabilną sytuacje finansową, więc może dopomoże z kasą? Sama mam 20 lat i w życiu bym nie zrujnowała żadnej kobiecie związku, a tym bardziej rodziny, bo sama nie chciałabym być tak potraktowana!!! Autorko z całego serca współczuje, ponoć każdy człowiek dostaje tyle, ile jest w stanie znieść więc wierzę, że mimo trudnej sytuacji poradzi pani sobie i z czasem będzie coraz lepiej. faceci są naprawdę beznadziejni, nie doceniają niczego... :/ :/ :/ :/

Gość gość
sueo dziś X Dzięki, aż się popłakałam, czyli nie cała "młodzież" jest p******a.. oczywiście ta małolata polazła na kasę, bo wie, że ten palant jest dobrze sytuowany,, A dla mnie najgorsze jest to, że ona jest młodsza niż nasz córka

Gość gość
Trzymam za panią kciuki, też jestem młody i tej suce życze wszystkiego najgorszego a wiedziała ta dz..iwa zę on ma żonę i dzieci ?

Gość gość
no tak pewnie nie patrzyła na innych jak jej zasponsorował dominikane wspułczuję autorko, moja mam jest młodsza niż ty bo ma 49 lat

Gość gość
To ja, autorka Myślę, że tak jest..to dziewucha ze wsi, pracuje jako kelnerka Wydaje jej (celowo z małej litery)się ,że się ustawi, bo my mamy kasę...prywatna firma a ona poleciała na Dominikanę, pewnie nawet nie wiedziała, że to Karaiby

Gość gość
hehehe

Przykro mi :( Spróbuj może znaleźć pozytywne strony tej sytuacji - operacja się udała, dziecko masz odchowane, a partnera można sobie znaleźć w każdym wieku. Moja sąsiadka znalazła sobie "chłopaka" (młodszego) po 70-tce. ;)

Gość gość
inaccessible89 dziś X jak mam sobie kogoś znaleźć ?, gdzie ? w tym wieku ? Czuję się jak zużyta scierka

Gość gość
zycze tej dziw/ce wszystkiego najgorszego autorko ja tez mloda ale nigdy bym nie rozbila rodziny ta kochanka to jakas suka

Gość gość
Autorko, ja miałam to samo,po 2 miesiącach chciał wrócić, bo nie dał rady sprostać jej wymagań seksualnych.hahaha, ale go pogoniłam

Gość gość
olej palanta

Gość gość
gość dziś Autorko, ja miałam to samo,po 2 miesiącach chciał wrócić, bo nie dał rady sprostać jej wymagań seksualnych.hahaha, ale go pogoniłam y y Poważnie ? Jakby tak zrobił i obiecał , to chyba bym chciała..

Gość Andzia6
O MATKO , następny palant

Gość Andzia6
Dużo mi nie pomogliście..