Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wam mija wieczor mamuski?

Polecane posty

Gość gość

co porabiacie,jak sie relaksujecie?

Gość gość
Usypiam dziecko i pije zielona herbatke

Gość gość
powiem ci ze c*****o.

Gość gośćqwe
powiem ci ze c*****o.

Gość ryjgcff
ryczec mi się chce, jestem w 9 miesiącu maz się dowiedział ze sprzedają jego firmę nie wiadomo co dalej a zdążył tam popracować dwa miesiące. cieszyliśmy się ze dostał tą pracę bo dobre zarobki dwójka dzieci ze jakoś pójdzie już z górki, ze może te nasze życie się w końcu poukłada. czy już zawsze tak bedzie? ciągle zmartwienie o kasę czy damy radę skąd pieniądze praca, przytłacza mnie to wszystko. przepraszam pewnie chciałaś przeczytać ze leżę i relaksuje się ale bardzo chciałam się wyzalic a niema komu.

Gość gość
Bardzo przykre to co piszesz, pomodle się w twojej intencji.. A wy róbcie burze mózgów, co i jak można zrobić Będzie dobrze, nie może być inaczej

Gość gość
Dziecko śpi, mąż pracuje w pokoju obok a ja umieram na katar :( Siedzę bo jak się położę to mnie całkiem zaleje, c*****o się czuję i jestem na zwolnieniu :(

Gość gość
Nie denerwuj się teraz, to mąż musi kombinować jak się da i nie załamywać się.

Gość gość
Ja mam kryzys z mężem, chce się z nim dogadać, ale on nie chce Nie wiem jak będzie dalej...

Gość gość
ogladamy ranczo z mamusia, upieklysmy kruche ciasteczka cytrynowe, jutro jak co tydzien babski wieczor: maseczka zielona na ryj, gramy w scrabble i obgadujemy facetow. :D zyc ni umiroc. prace fajna na sprzataniu mam 5min.od domu i lece tam zawsze jak na skrzydlach,nawet w taka pogode. :-)

Gość gość
U prawie wszystkich lipa, nie ma mowy wiec o rekaksie, chyba, że się nawalimy, he he

Gość gość
A ja wyglupialam sie z synkiem wlasnie zasnal a ja buszuje w necie :-) gotuje rosol i nawpierdzielam sie na noc :-p problemy ma kazdy...kazdy...jeden mniejsze drugi wieksze, najgorsze jest to kiedy ludzie nie potrafia ze soba gadac i probowac rozwiazywac.Tez czasem rycze w poduche bo mam problemow kupe i finansowych i zdrowotnych i rodzinnych...ehhh ale zycie jest takie krotkie.Kazdy dzien jest jak gift i ja go wykorzystuje na maxa.

Gość ryjgcff
macie rację i wiesz gościu powyżej Ty też masz rację może byłoby gorzej gdyby tych dzieciaków nie było. moja córka jest jak dar od Boga, dzięki niej trzymam.się kupy za każdym razem kiedy życie kopie, teraz dojdzie drugie szczęście. ważne żeby zdrowi wszyscy byli to i wszystko się ułoży. ☺ życzę wszystkim spokojnej nocy ☺

Gość ryjgcff
A i dziękuję gosciowi z 22.16 za miłą ludzką serdeczną odpowiedz i za modlitwę. dobrze ze świat ma wciąż tak serdecznych ludzi. to napawa optymizmem. dobranoc.