Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzaniepokojony

Brakuje mi tu ciekawych rozmów ludzi dojrzałych..

Polecane posty

Gość gośćzaniepokojony
btw, ja również lubię mocno :)

Gość Mchy i Porosty
gośćzaniepokojony dziś - > Masz rację, ale mam to w d***e. Na wrażliwości kapitału nie zbijesz. Z mojej wrażliwości to najbardziej mi żal męża mężatki, z którą się spotykam , bo gość jest wrażliwy, dobry, ale chyba za bardzo nie lubi się bzykać. Zawsze po stosunku lubię coś miłego o nim powiedzieć, bo wrażliwy jestem.

Gość gośćzaniepokojony
Mchy i krosty... ... i głupi zapomniałeś dodać ;) Ale rozumiem Cię.

Mad lubie pisac o seksie o tym jak pieszcze kobiete jak mam ochote ja zerznac jest make ale kogo to obchodzi

Gość Mchy i Porosty
Haha Mchy i krosty:) :) ...ale kto głupi? bo nie zajarzyłem ?

Gość gośćzaniepokojony
Na ogół jest ten co nie jarzy.. Jarzysz ?

gość zaniepokojony Kobietom nie dogodzisz. Jaki mężczyzna jest najbardziej pożądany w XXI wieku? Najlepiej żeby miał trochę z wrażliwego misia, który aktywnie pomaga w domu i resztę z macho, który obroni gdy trzeba, porządnie zerżnie w sypialni, zarobi na zachcianki ale na tyle plastyczny że pozwoli porządzić kobiecie kiedy jej się to zamarzy. Czyż nie tak jest?:)

Zimny dran To zależy na jakiego rozmówce trafisz. Są tacy, którzy lubią bardziej plastyczne opisy musisz tylko wyłowić ich z tłumu:)

Kiedys pisalem na ten temat swobodnie wiekszosc ktora to czytala podobalo sie im teraz to co inoego nie te ero

Gość Mchy i Porody
Jarzę ! Na mnie powiedziałeś . Niedobry urwisek z Ciebie.

Gość gośćzaniepokojony
Nie zamierzam dogadzać kobietom. Lubie seks i jego wszystkie odmiany, nie mniej nie jest to szczyt moich życiowych marzeń.

Gość gość
Do połowy 2013 r. było fajne forum i ciekawe dyskusje. Ale potem doszli tu do głosu Juken i Żmij i ogłosili że forum nie służy do dyskusji tylko do n*******lanek. Stara ekipa tego nie przetrzymała, i od tej pory zamiast forum jest tutaj jakiś straszny syf

Mad ciezko tutaj bo zaraz cos sie komus nie spodoba chyba temat zaloze taki typowy pasujacy do ero temat przepelniony seksem

Gość gośćzaniepokojony
Mchy i krosty.. Ano zasłużyłeś to i powiedziałem. Nie obraziłeś się, mam nadzieje ?

Zimny dran Akurat mi nie musisz tłumaczyć, że ciągle coś się komuś nie podoba ale za bardzo nie licz na to, że jak założysz swój temat to nastąpi rewolucyjna zmiana. Ja mam swój. I co? I już 6 razy mi kasowali bo ciągle jakieś ale było.

Gość Mchy i Porosty
Autor -> Nie, nie obraziłem się. Skąd :) Szata graficzna się popsuła, wpadli m bez pojęcia. NIedawno mi wycięli rozwinięty topik. Więc już poważnych dyskusji nie prowadzę, bo szkoda nerwów.

Gość Mchy i Porosty
Portal odczuje to na wpływach z reklam i potem będą się w garniturach pocić czemu tak jest i ogłaszać programy naprawcze i ciąć koszty - czytaj zatrudnią jeszcze tańszych moredatorów

Gość Mchy i Wodokrosty
Acha i cała masa wypowiedzi jest uznawana za spam. Chyba te oprogramowanie u Łukaszenki zamawiali. Teraz trzeba pisać ... gupi moredator bo jak napiszę dobrze to nie przejdzie

Gość Mchy i Pokrosty
Bo mam duszę kobiecą ponoć

Gość gośćzaniepokojony
Dobranoc macho z kobiecą duszą ;) Śmiem twierdzić, że w każdym machu jest "nutka kobiecości". Małolaci pomylą to pewnie z gejostwem ale to ich problem. Dobranoc Madelline :)

Gość Pchły i Porosty
Dobranoc Wszystkim :)