Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro Polacy chcą węgiel z Polski to dlaczego nie chcą dopłacić do górnictwa

Polecane posty

Gość gość

Polski węgiel jest najlepszy jakościowo, poza tym sprowadzanie węgla z zagranicy jest zwykłą zdradą kraju. Dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie dodatkowego podatku np od ogrzewania zimą, w ramach którego Polacy mogliby się odwdzięczyć górnikom za ich ciężką pracę

Gość górnicy_to_jebane_bydło
Polacy nie chcą twojego węgla, parobasie. wyp/ierdalaj żreć gnój. nie pozdrawiam

Gość gość
hoooj z górnikami-chcą przywilejów ,drą ryje i mają siebie za Bóg wie co....zwykły górnik ok-ale najgorsze te ich ZZ -i dlatego społeczeństwo ma ich już serdecznie w doopie- tak jakby pracowali sami górnicy-nikt inny nie zapierdala...

Gość gość
Zapier/dalajcie za michę ryżu i chwalcie PO z PSLem razem wzięte bo na więcej nie zasługujecie barany! Teraz jeszcze wybierzcie sobie komora na drugą kadencję żeby formalnosci stało się zadość.Żal wam dupę ściska że górnicy potrafią walczyć o swoje.Oni nie zarabiają ża dużo,tylko Wy zarabiacie za mało dzięki Politykom i ich klakierom. Dlaczego politycy,prezesi nie zrezygnują z przywilejów o niebo większych tylko wypominają innym.Jesteście baranami których można szczyć bez ograniczeń!

Gość gość
Powyżej :prawda! Górnicy są tu tylko ofiarami.

Gość gość
To jest p******e. Innym sie oplaca nawet z zagranicy przywiezc i jest taniej niz na miejscy kopac i handlowac. Z czosnkiem podobnie ,aniej az z hin przywiezc i sie oplaca. Nic nierozumie. Zimioki z Grecj w tej samej cenie co miejscowe. Kurwa ide z tad . Nierozumie tego kraju i ludzi. Brak mi studiow zagupim:-(

Gość gość
Ja palę w domu węglem. W zeszłym roku kupiłam spora ilość od firmy, która sprowadza go z Rosji. Oszczędziłam kilkaset złotych :)

Gość gość
Polski węgiel jest za drogi by go kupować. Dla mnie mogą wszystkie kopalnie zamknąć i tyle !