Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaBobaska

Każda normalna kobieta chce dziecka

Polecane posty

Gość MamaBobaska

Te które twierdzą, że są bezdzietnymi z wyboru, to bzdura. Musi być powód, taki jak np. brak faceta, egoizm, wygoda itd. To nie jest normalne aby kobieta po prostu nie chciała urodzić, bo to jest anomalia. Tylko kobieta będąca matką może być spełniona.

To Twój pogląd. To jest fakt, że niektórzy chcą dziecka inni nie, to wynika z wielu przyczyn, ale są one subiektywne, i nie należy ich potępiać. Spogladajac na świat zwierząt, do którego należymy, w każdym gatunku znajdują się osobniki bezpłodne, lub osierocające swoje młode, badź zabijające po narodzinach. Człowiek ma jednak rozum i wolę, ale jednak instynkty czasem - niestety- górują.... Więc nie traktowałabym tego w kategorii normalności.

Gość gość
Jestem zwyczajna. I nie chcę mieć dziecka.

Gość MamaBobasa
Wydaje Ci się, że nie chcesz mieć dziecka.

Gość gość
Jesteś bardzo ograniczona jeżeli w głowie ci się nie mieści że można nie chcieć mieć dzieci tak po prostu. Ja byłam taką osobą ale dałam zmanipulowac się spoleczenstwu i urodzilam czego żałuję. Wolalam swoje poprzednie życie.

Gość gość
Ja i przed dzieckiem czułam się spełniona jako kobieta,ale przede wszystkim jestem człowiekiem a dopiero potem kobietą ale raczej tego nie zrozumiesz bo jak ktoś wyżej napisał jesteś strasznie ograniczona

Gość gość
moim zdaniem nienormalne są baby, które z własnej woli tkwią z swojej głupocie. im się tylko wydaje, że nie chcą być mądrzejsze.

Gość gość
Dla takich śmieci jak autorka tego dennego wątku mogę być nienormalna.

Gość gość
egoistka też moze być spełniona ;) jeszcze bardziej niz z dzieckiem, które nie bedzie mialo przyszlosci w tym kraju a za granicą i tak bedzie zawsze gorsze w stosunku do rdzennych mieszkańców....

Gość gość
To ja się identyfikuję i melduję jako nienormalna, bądź też egoistka, wygodnicka no i bez faceta. Normalność zostawiam normalnym.

Gość gość
autorka jest debilka

Gość poli31
ja nie chcę dziecka bo nie chcę rezygnować z wygodnego,spokojnego życia które sobie tak cenię...czy jestem egoistką? może tak ale dobrze mi z tym...dodam ,że męża mam prawie od 12 lat

Gość gość
prowo na sto rpocent jesli nie, to autorka kocha dziecko bardziej od mężą, jej świat był bezsensu dopóki bezdzietny co czyni z niej zadna znowu kobiete spełnioną. Nie jesteś kobietą. Jestes tylko i w yłącznie matką. skoro masz poglądy jakie masz, wiec się nie wywyższaj.

Gość gość
Autorko masz prawo tak myśleć ale ja i inne kobiety które nie chcą mieć dzieci mamy prawo uważać inaczej. Masz swoją rację my mamy swoją. Dlaczego wmawiasz komuś że myśląc inaczej niż ty jest nienormalny??

Pewnie, bo w normie jest głupota. Na świecie jest więcej idiotów niż świadomych ludzi. Jesteś zwyczajnie uboga umysłowo - rządzi tobą tylko biologia.

Gość gość
Z całego serduszka zycze Ci martwych porodów.

Gość gość
autorka jest durnym tr00lem i tyle

Gość gość
jak ktoś napisał człowiek ma rozum wiec dobrze by było gdyby go używał.....mam znajoma ,która uwielbia dzieci ,ale swoich raczej mieć nie będzie ,bo nie znosi domowych obowiązków ,prania ,gotowania ,sprzątania itp....robi karierę ,ale widać nie taka żeby było ja stać na nianke itp....i tojest jej swiadoma decyzja i chyba lepiej tak niż gdyby miała dzieci i latały by glodne ,brudne itp. a może dbała by o nie ale była by nieszczesliwa w tym domowym kieracie?kazdy ma prawo decydować o swoim zyciu