Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariooola

Różowa krew coś dziwne?

Polecane posty

Gość Mariooola

Witam Pisałalam miesiac temu do was z problemem opoznienia miesiaczki trwalo opoznienie dokladnie 8 dni ale dostałam.... ale nie w tym problem od tamtej pory raz wspolzylam z moim facetem i wczoraj tez raz a okres powinnam dostać w srode i po wczorajszym stosunku myslalam ze dostalalam bo nagle strasznie mnie zabolał brzuch poszlam do lazienki i jedynie co mi sie pojawilo to troszke tak jakby rózowej krwi a krwawienia brak obfitego;/ Jestem pewna ze przez te 2 stosunki nic nie moglo sie wydarzyc bo partner konczył poza mna i byl w prezerwatywie także skąd taka dziwna krew? Dodam ze w poprzednim tygodniu chorowałam na grype zoładkowa i brałam leki.. Czym to moze byc spowodowane? Prosze o pomoc was:) Pozdrawiam was

Gość gość
Może to wina nadzerki? Krwawienie pojawia się po stosunku

Gość Mariooola
co??:( boze ale mnie teraz nastraszylas:( poszlabym do ginekologa ale jak dostane okres to tak nie bardzo z okresem:(

Gość gość
Nie wiem, mówię, że może. Do lekarza idź, nawet jeśli będziesz miała okres. Niekoniecznie wtedy Cie zbada, ale może postawi jakąś diagnozę

Gość gość
Może ci się właśnie @ rozkręca. Jeśli nie, takie krwawienia są niepokojące, skoro ostatnio już był problem z opóźniającym się @, to możliwe że to jakieś zaburzenia hormonalne.