Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto kupic fride czy cos innego?

Polecane posty

Gość gość

czy warto kupic fride czy cos innego? Kompletuje wyprawke i wiem , ze z czasem sie przyda, gruszki jak dla mnie do niczego...

Gość gość
Ja przy pierwszym dziecku miałam Fridę i byłam zadowolona, to bylo 5 lat temu. Teraz kompletuję wyprawkę bo za 2 tyg mam termin i za opiniami znajomych kupiłam Katarek do odkurzacza. Podobno dużo lepszy, chociaż wiadomo że trzeba wyciągać odkurzacz i mieć go pod ręką jak dziecko chore.

Gość gość
A Frida nawet uratowała życie mojej córce jak się zachłysnęła ulanym mlekiem i wymiotami tak że zatkało jej nos. Szybko użyłam wtedy Fridy.

Gość gość
Tylko ten do odkurzacza. Po pierwsze zwyklym odciagasz i konca nie widac, a tym do odkurzacza chwila i nos czysty. Po drugie odciagajac dziecku katar tym zwyklym - zarazalam sie od niego.

Gość gość
Tylko ten do odkurzacza. Po pierwsze zwyklym odciagasz i konca nie widac, a tym do odkurzacza chwila i nos czysty. Po drugie odciagajac dziecku katar tym zwyklym - zarazalam sie od niego.

Gość gość
ciekawe, że nos się zatkał tak, że doszło do zagrożenia życia, a frida z jej malutką dziurką uratowała dziecko?

Gość gość
ciekawe, że nos się zatkał tak, że doszło do zagrożenia życia, a frida z jej malutką dziurką uratowała dziecko?

Gość gość

Gość gość
ja mam nosalek i jestem bardzo zadowolona