Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arbuzowa dama

Z ilu niekapkow korzystaja wasze dzieci??

Polecane posty

Gość arbuzowa dama

Moj synek ostatnio nauczyl sie pic z niekapka. Ma jeden z ktorego pije i mleko i herbatke/wode. Ostatnio juz trzecia osoba zwrocila mi uwage ze powinien miec oddzielny do mleka i reszty. Jak zapytalam sie kazdej z tych osob dlaczego, to odpowiedzi byly albo wzgledy higieniczne albo "bo tak". Oczywiscie po kazdym uzyciu niekapek jest dokladnie myty wiec nigdy nie widzialam w tym problemu ale teraz dalo mi to do myslenia... Jak jest u Was??

Gość nikt specjalny
Z 1

Moja też miała osobno do mleka i osobno do wody czy herbaty. Nie przesiąka Ci zapachem mleka ten kubek? Bo mój miał taki specyficzny zapach mimo codziennego mycia po każdym mleku i wsadzania go do zmywarki co kilka dni.

Gość gość jjnb
My mieliśmy 1, wystarczył.

Gość gość jjnb
My mieliśmy jeden, wystarczył.

Gość arbuzowa dama
Ja co prawda zmywarki nie mam, ale w kranie woda o temp chyba 80st wiec kazde mycie to i tak prawie jak sterylizacja ;) Jak do tej pory zaden zapach po umyciu sie nie utrzymuje.

Może zależy z czego są te kubki, co firma to inne tworzywo - moje jednak miały ten specyficzny, mleczny zapach. Całe szczęście nie trwało to długo, bo młoda przerzuciła się szybko na zwykły kubek :D Skoro Ci więc nic nic nie przesiąka aromatem mleka, to faktycznie nie kupowałabym drugiego ;)

Gość gość
Rozumiem, że one też maja osobne szklanki/kubki do kawy, inne do herbaty a jeszcze inne do wody?

Gość arbuzowa dama
hahaha tego nie wiem, choc przyznaje ze kusilo mnie zeby zapytac ;) no ale nie chcialam wyjsc na zlosliwca. Milego dnia wszystkim!!

Gość gość
2-3