Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozwólcie, że wymienię dla kogo to jets forum

Polecane posty

Gość gość

dla ludzi nieszcześliwych dla onanizatorów dla gimbazy i studentów, co chleją cały dzień tanie piwo i na zajęcia nie chodzą dla inkubatorów dla tępoty, która nie ma innych zajęć dla kobiet uwięzionych w klatce macierzyństwa, co tylko tak mogą spędzać czas dla emigrantów najgorszego rodzaju dla frustratów a może macie jeszcze jakies pomysły na to? dla maluczkich po prostu, dla zdewociałych i biednych rozumkiem

Gość gość
nie pozwalam.

,,Mówią na mnie kochaś zawsze sam na sam, ale tak naprawdę inne imię mam. Robię to co lubię i nie muszę kryć, tam gdzie nie ma kobiet nie ma po co żyć,,

Gość gość
albo dla kogoś, kto zwyczajeni sobie jaja robi jakie jeszcze są wasze propozycje?

Gość gość
to ja jestem frustratem :)

Gość gość
jasne, tam, gdzie nie ma kobiet nie ma po co zyc, ale z łatwością wiedziałbyś jak odpowiedzieć na pytanie czy wolałbyś by ubito żonę czy dzieciaka pzdr dla Amanta Wszechczasów

Gość gość
ja jestem zaś naiwna, bo myslałam, ze rozwiążę tu swoje problemy, potem się uzalezniłam. jestem tu najobiektywniejszą i umiejącą słuchać drugiej osoby osoba. Kafeteria mnie zgorszyła , było kilka punktów kulminacyjnych, gdzie pozwoliłam sobie wyciągmąć wnioski wymienione w temacie i teraz kafe służy mi tylko do wylewnaia ppomy i robienia sobie jaj i tylko do tego pzdr

Gość gość
Ja nie pasuje do żadnej grupy! Ja jestem trolem :p a autor to się chyba zalicza do wszystkich na raz :o

Gość gość
oj, sorry...zapomniałam o trollach... panie od kobiet- to nawet bym Cię dopuściła;-p

Gość gość
jeszcze dla osób z zaburzeniami psychicznymi

Gość gość
zaburzenia ma prawie każdy, poczytaj opsychologii trochę zaburzenia nie dyskwalifikuja najbardziej chorzy są zawsze twierdzący, że są najnormalniejsi

Gość gość
Mówie jak jest Max Kolonko