Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dagulkaaa19

Test owulacyjny, POZYTYWNY ?

Polecane posty

Witam, mam problem z interpretacją testu owulacyjnego :) Chodzi mi konkretnie o to czy jest on pozytywny czy jeszcze negatywny i testować dalej :) Czy jest tu jakaś kobietka która by mi pomogła ?:) Wszelkie płytkie komentarze proszę schować do kieszeni :) Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę ! :) http://pl.tinypic.com/r/wqttsk/8

Gość gość
Moim zdaniem jest pozytywny. Jak wykonywałam testy to te na początku były jaśniejsze a potem przez 2 dni miałam tak ciemne jak ta twoja a potem już kreska jaśniała w kolejnych dniach. Jeśli zaczynasz przygodę z testami to jeśli dzisiejszy test to ten ze zdjęcia to zrób jeszcze jutro test i zobaczysz czy kreska jest ciemniejsza czy już jaśnieje

Tak dopiero zaczynam przygodę z testowaniem ;) więc zrobię test jeszcze jutro i zobaczę, wcześniejsze testy w tym cyklu też były jaśniejsze. Bardzo dziękuję za odpowiedź,

Gość gość
Zwykle mam ciemne kreski 2 dni a później już coraz jaśniejsza aż zostaje tylko jedna kontrolna

Gość gość
zeby test był pozytywny kreski muszą być takiego samego koloru. Aczkolwiek testy owulacyjne mi różnie wychodziły, dla mnie wygodniejszy jest mikroskop owulacyjny

Gość gość
Moim zdaniem nie, pozytywny jest wtedy kiedy kreski sa tak samo mocne a tu jedna jest wyraźnie bledsza.