Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić facetowi na urodziny?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet jest fanem motoryzacji. Ciągle coś grzebie przy tym gracie... Kupiłam mu już zestaw kluczy, gadżety do auta, woski i inne pierdoły. Po paru latach jednak kończy się pomysłowość :) W tym roku kończy 26 lat. Wyjeżdżamy. I ja ciągle nie mam pomysłu a prezent! Sam nie chce nic powiedzieć. Budżet też mam dość ograniczony - jakieś 150 - 200zł, nie więcej (kilkanaście nieplanowanych wydatków). Będzie impreza, będzie tort, to już zorganizowane. Ale coś wyapdałoby mu kupić, tylko co? On ani nie czyta, ani nie robi nic "ciekawego" poza grzebaniem w samochodach. Tylko wszystkie potrzebne rzeczy już ma albo już mu sprezentowałąm w lepszych kasowo czasach. Na dodatek - on lubi praktyczne rzeczy. Koszulki i miśki i inne tego typu totalne pierdoły odpadają. Pomożecie?

Gość gość
Może poszukaj narzędzi na stronie etedar.pl. Kiedyś kupowałem od nich szafkę na narzędzia do warsztaty...to znaczy kiedyś, w sensie jakoś na jesieni. Szybka dostawa, dobry kontakt telefoniczny ze sklepem.

Gość gość
kup mu nowego ptaszka

Gość gość
kamerkę już ma ?

Gość gość
ma 26 lat ale o zaręczynach ani ślubie nie wspomina, co?

Gość gość
tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie speszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=Bbs1mTNEuvA

Gość Nienawidzę facetów
Nie masz na kogo wydawać kasy ?