Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam opinię puszczalskiej a jestem dziewicą.

Polecane posty

Gość gość

Doprawdy super.

Gość gość
Trzymaj dziewictwo bo to skarb i wymagaj prawiczkow

Gość gość
nic nie trzymaj-nie ma nic takiego jak dziewica-tylko bzdury opowiadaja w kosciele jak zwykle .DZIEWICE NIE ISTNIEJA! sa tylko dziewczyny nie wyd******ymane

Gość gość
ja sie puszczalam z kazdym facetem i mi sie nic nie wymydlilo znalazlam faceta ktory jest najlepszy dla mnie

Gość gość
Nie uważam, że to skarb i coś najważniejszego w życiu ale też nie czułabym się dobrze tracąc je z przypadkowym mężczyzną. Mam 19 lat. Jednak byłam w szoku gdy doszły do mnie wieści, że się niby przespałam z kimś tam albo, że jakiś koleś zdradził ze mną swoją narzeczoną;/ I to nie były żarty. Po prostu nieraz wychodziłam z nowopoznanymi facetami z imprezy ale do niczego nie dochodzilo albo czasem się całowałam na jakiejś imprezie z kimś. Nie sądzilam, że ludzi to obchodzi!

Gość gość
Niezły paradoks prawda?:P

albo urwał Ci się film i nie pamiętasz nic z tamtych namiętnych nocy o których plotkuje całe miasto

Gość gość
Piotrek, zachowuję się tak jak mam ochotę i sobie nie mam NIC do zarzucenia. Odrobinę zdenerwowały mnie te newsy ale przecież nie zrobilam nic zlego więc nie będę się nad tym rozczulać. Myślę tylko, że to niezły paradoks!

Gość gość
Nigdy mi się nie urwał film, piję owszem ale bardziej dla smaku niż dla upijania się do nieprzytomności. Poza tym pozostaja inne używki:P

Gość gość
Wbij sobie do glowy, ze dziewictwo to skarb i trzymaj jak najdluzej jak sie da :) a zobaczysz, ze znajdziesz fajnego faceta

Gość gość
ciesz się, jesteś obiektem plotek czyli jesteś sławna i pewnie ładna

Gość gość
Nic z tych rzeczy nie robiłam Piotrek, lubię sobie zaimprezować ale mimo wszystko źle bym się czuła gdybym robiła takie rzeczy z kimś przypadkowym (przy czym nie oceniam dziewczyn, które nie mają z tym problemu, to ich sprawa i podejście). Serio, dochodzę do mnie raz po raz takie wieści że nie wiem czy śmiać się czy płakać. Np. wyszłam z nowopoznanym facetem i poszliśmy na chwilę do mnie (prozaiczna sprawa - potrzebował ładowarki do iphona), przy okazji wypiliśmy po lampce szampana, wracamy a nad ranem usłyszałam radosne "o ola ogarnęłaś się z tym facetem, przystojniakę wyrwałaś" (cytat);/ Odpowiedziałam coś w stylu, skąd ci to przyszło do głowy i olałam sprawę. Ale to tylko przykladowa sytuacja, jest ich więcej.

Gość gość
Ja i moja siostra też miałyśmy ten problem, częste wyjścia na imprezy i grono kolegów sprawiało, że wszyscy w okolicy mieli nas za puszczalskie. Siostra straciła dziewictwo w wieku 20 lat, a ja w wieku 21 lat. Jak jesteś ładna i faceci się koło ciebie kręcą to zawsze zazdrosne pipy będą robić z ciebie dz/i/w/k/ę przecież muszą się jakoś pocieszyć :P

Gość gość
Fakt, mam wielu kolegów i zawsze ktoś się mną interesował. Ale lubię towarzystwo zarówno meskie i damskie, bo na imprezę chodze się dobrze bawić a nie uprawiać seks w toalecie;/