Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ste stalo w WP

Polecane posty

Gość gość

Co sie stalo w Wirtualna Polska :O Kiedys ta strona byla nawet na mojej glownej stronie przegladarki a nie g.o.o.g.le.Zawsze byla ciekawa fajnie napisana.Czytalam co dziennie.Teraz unikam jak ognia nie dosc,ze naglowki oklamane zupelnie inna tresc wszedzie podpiete filmiki z dluzsza reklama niz calym filmikiem.To jeszcze sama strona tak naladowana reklamami,ze nie da sie przegladac :O powaznie reklamy sa tak juz zrobione,ze zaslaniaja caly ekran nawet abdlock juz nie daje rady tego syfu blokowac.Masakra nie czytam juz WP szkoda czasu ,zeby sie przedzierac po 100 reklamach i dojsc do 1 ciekawego artukulu,ktory jest i tak oklamany :O Nie dziwie sie ,ze WP reklamuja w TV ,bo zaloze sie,ze dlatego ,bo coraz mnien ludzi czyta ze wzgledu za reklamy i slabe artykuly :O

Gość gość
Mam identyczne odczucia nic dość nic ujac

Na Onecie takie same zakłamanie :) tylko jest jedna różnica w wersji mobilnej, nie ma reklam ;)

Gość gość
ja wlasnie mam w telefonie wp ,ale tam juz w ogole ciezko sie polapac nie ma polowy ciekwych artululow co sa na wp na 1 stronie.aplikacja calkiem skopana ciezko sie szuka itd i nawet tam mi wyskakuja reklamy

Gość gość
olewam WP oraz onet cieplym moczem to komunisci

Gość gość
piertoli sie