Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wlasnie wrocilam z imprezy i naszla mnie refleksja

Polecane posty

Gość gość

Jestem 3 lata z facetem,ktory nigdy nigdzie mnie nie zabral !!! raz w kinie bylismy i to prosilam o to 2 miesiace a tak to nigdzie ani restauacja nic.A ja lubie wyjsc do ludzi pobawic sie ,marze ,zeby wyjsc z nim do klubu potanczyc napic sie razem .potem wrocic do domu pijanym i namietnie sie kochac albo ostro chuj obojetnie.ale on nigdy nie pije ca;y czas tylko gra w gry na kompie .jak ja mam ak zyc kocham go ,ale juz nie mam sily na to wszystko.a jak ja gdzies ide o mowi,mi,ze sie bede k***ic albo cos i wyzywa,ze sie szmace.a ja wypijam kilka drinkow wytancze sie i wracam grzecznie taxi do domu.co mam zrobic mam 28 lat on 26 nie widze takiego zycia w dodatku on nie garnie sie do pracy tylko siedzi ciagle w domu

Gość gość
Zdarza sie. Nie wszyscy lubia dyskoteki ale do kina czy na obiad do restauracji moglby cie czasami zabrac.

Gość gość
jasne on woli grac mam go dosc :O ciagle jestem na diecie ,bo ciagle jestem za gruba dla niego ciagle jestem zle ubrana dla niego ciagle robie cos czego on nie lubi,rzucilam palenie dla niego ,nie mam znajomcyh dla niego prawie co dziennie cwicze dla niego ,bo musze chudnac ,gotuje to co on lubi dla niego wszystko robie dla niego a on tylko gra p*****le odchodze od niego nie moge nie byc soba cale zycie,ja jestem inna ja potrzebnuje zyc a nie zyc dla niego i zmieniac sie tylko dla niego

Gość gość
ustępujesz mu we wszystkim to po chuj ma się o Ciebie starać, tępa tzipko. sama masz odpowiedź:D jeszcze mu dupsko podcieraj.

Gość gość
trochę charakteru, dziewojo. bo ci ludzie zawsze wejdą na głowę ja wiem, że lubisz jego grubego i *****iwego przyjaciela, który dostarcza ci nieziemskie orgazmy ale to jeszcze nie znaczy, że masz biegać z wywieszonym ozorkiem byle cipka nie obeschła;) uspokój się. weź na wstrzymanie. może mały samgowałt? poderwij kogoś, by wzbudzić zazdrość/ nie umyj się. zjedz pączka.

Gość gość
to i ty go nigdzie nie zabieraj :P, :P, :P stopka: do burdelu chlopcze idziesz sam i na wlasna odpowiedzialnosc

Gość gość
Napij się parę pereł i idź na podryw. Zmien faceta