Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

50 jak zadbać o cerę

Polecane posty

Gość gość

witam mam 50 lat ale nie wiele pieniędzy proszę o rady jaki krem mogę stosować nie drogi żeby nie było widać za mocno oznak starości dzięki za porady i wpisy jeśli takowe będą

Witaj:-) W dojrzalym wieku przede wszystkim zadbaj o cere,bo to Twoja wizytowka.Zdrowa ,piekna cera,to ladny,mlodszy wyglad.Uzywaj kremow z kwasem hialuronowym,poczytaj o jego wlasciwosciach:-),kremy rozswietlajace ,ja bardzo lubie nivea q10,daje taki poblask swiezosci przy zmeczeniu,od razu cera nabiera blasku./-)Pozdr

Dodam,ze nie sa to specjalnie drogie produkty,ja za tonik z tym kwasem placilam ok 14zl w drogerii Natura,zawsze kiedy jestem w Pl,robie zapasy:-),nivea tez nie ma horendalnych cen,wiec moze cos znajdziesz dla Siebie-to tak dla uzupelnienia:-)

Gość gość
Dziękuję do tej pory używałam Garnier czas na zmianę:)

Gość gość
50 lat i nie wie jak zadbać o cerę????? to musi być jakiś fake. A skoro tak, to W/Y/P/I/E/R/D/A/L/A/J

Mozesz tez uzyc domowych produktow,ktore tez sa niezle.Ja czasem stosuje maseczke domowa,z jogurtu,miodu,oliwy z oliwek.Nawilza,odzywia naskorek calkiem niezle:-)