Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego doradzacie ludziom by poszli do psychologa ? To szarlatani i debile

Polecane posty

Gość gość

nie znam nikogo komu by pomogl psycholog

Gość gość
To placebo. Podstaw kogos z plakietka i gabinetem, pop*****l bzdury..wiekszosc ludzi wezmie do siebie i uzna za cudowna przemiane i pomoc :O To dla ludzi, ktorzy sami ze soba sobie nie radza z lenistwa i prostactwa.

Gość gość
Dokladnie. Psycholog jest dla ludzi prostych, naiwnych, ktorzy łykają wszystko jak pelikany. Jesli wierzysz w Boga to i w psychologa uwierzysz.

Gość gość
Psycholog może ci tylko coś doradzić co robić a jeżeli ty nie będziesz tego umiał to dalej będziesz tkwić w tym problemie problemach ja uważam że człowiek jak ma być niewypałem to będzie ogólnie problemy człowieka zrozumie ta osoba ktora to samo przechodziła i tyle .

Psychologowie odchodzą powoli do lamusa. Psycholog nie może za ciebie rozwiązywać twoich problemów, jest tylko po to żeby człowiek się wygadał, a zgarnia przy tym kupę kasy. Ludzie to widzą i tracą wiarę w psychologów. Teraz zaczynają święcić tryumfy trenerzy osobiści, motywatorzy, coachingowcy. W przeciwieństwie do psychologów są konkretni i dają ci gotowe rozwiązania, doradzają, motywują do działania, podtrzymują na duchu, pomagają rozwijać się, ciągną cię za rękę w stronę sukcesu. Dobry coach to skarb!

Gość gość
Tak jak pisałem psycholog może ci tylko doradzić a co dalej wszystko zależy od nas .