Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona21

Dlaczego kobiety potrafia zachowac sie gorzej jak ostatni oblech?

Polecane posty

Gość zniesmaczona21

Wiekszosc taka zadbana, makijaz, fryzurka, dobry ciuch, tipsy sripsy. A wystarczy wejsc do damskiej toalety publicznej. Rzucone zakrwawione podpaski czy tampony na podloge, byle gdzie, nie spuszczona woda. w glowie mi sie to nie miesci, zeby dama, dobrze wychowana kobieta potrafila zostawic cos takiego po sobie tylko dlatego, ze nikt nie widzi, ze to ona. To jest najzwyczajniej w swiecie wstretne, oblesne, tak zostalyscie wychowane? Na rzygi mnie bierze, jak wchodze po kims takim do kibla.

Gość gość
widzisz, to proste jest - za trudno im nalac na sciane z przyczyn czysto fizjologicznych :P stopka: kto sie krokodylem urodzil kanarkiem nie umrze

nie wiem czemu tak jest mnie też to przeraża zwłaszcza jak teraz często z synkiem z toalet publicznych korzystam, a tam kibel cały od krwi wymazany rozwalona podpaska na podłodze

Gość gość
mnie malo juz zdziwi, ale przyznam sie ze z bachorkami plci meskiej wole wlazic do meskiego kibla te rozporki zapinane w poplochu to naprawde fascynujace :P stopka: co mam poradzic facetowi ktory przycial se stringi rozporkiem i teraz ani w te ani wewte?

Gość gość
dla mnie to też obrzydliwe; nie rozumiem też jak można wrzucić podpaske do wc i mieć w doopie, że wc się zapcha i potem ktoś to będzie musial przepychac. Ja podpaski i tampony zawsze dokladnie owijam w papier i dopiero wtedy wrzucam do kosza.

Gość gość
ja tez doszlam do wniosku ze kobiety to straszne syfiary w niczym nieustepujace pod tym wzgledem niektorym oblesnym facetom. wstyd mi za takie, bo od razu mam z taka skojarzenie, ze rak pewnie tez nie umyla i ze jest chodzacym skupiskiem bakterii. Nasza wszystko w tych torebkach, ale wyciagnac zwykla chusteczke hig. zeby zawinac tampona i wyrzucic jak cywilizowany czlowiek do kosza je przerasta. zreszta nie tylko swiadczy o higieny tych swintuch, ale o tez o braku szacunku do innych, ktorzy z tych toalet korzystaja i sprzatajacych.

Gość gość
dlatego u mnie w knajpie w kiblu jest tapeta papier jest cierpliwy :classic_cool:

Gość gość
Tez jestem w szoku, u nas na uczelni, nowe toalety zrobili a i tak tepe idiotki wrzucając podpaski i nie spuszczane wody po sraniu. W głowie sienie mieści, skąd się takie bydło bierze? Studenki z koziej wólki,chyba do latryny srają w domu. Powinni jakieś ostrzezenia na drzwiach umieścić. Współczuje biednym sprzataczkom

Gość gość
najlepsze jest to ze czesto sa napisy na drzwiach w stylu "prosimy o niewrzucanie wkladek higienicznych do toalet" to te idiotki rzucaja na podloge. zreszta nawet nie chodzi o to, bo przeciez takie rzeczy powinny byc wyniesione z domu. A te samice, bo przeciez nie kobiety czuja sie bezkarne, bo kamer w kiblach nie ma.

Gość gość
a osrane kible to tez nie rzadkosc. baby potrafia byc bardziej oblesne niz niejeden chlop. a chodza takie wypindrzone ze sie wydaje ze takie istoty w ogole nie sraja.

Gość gość
spotykalem sie kiedys z dziewczyna fajna byla az ktoregos dnia w domu zatkal sie kibel i pamietam jak ojciec pol wieczoru odtykal i byl tak wsciekly ze tylko k***y z lazienki juz lecialy. bylo na mnie ze jak zwykle jak zwalilem kloca to pewnie pol rolki papieru poszlo i ze moja wina. w koncu wyplynela podpaska i zdziwienie bo mama juz nie uzywa a ja sie nie przyznalem ze popoludniu moja dziewczyna u mnie byla ale sie domyslili. jak zobaczylem ta podpaske to mnie takie obrzydzenie wzielo, ze przestalem sie z nia spotykac.

Gość gość
wierzcie lub nie, ale takiego syfu jak kobiety potrafią w toalecie zrobić to niejeden facet by nie potrafił. Sprzątaczki u mnie w firmie (ok. 1000 osób pracuje) mówią, że 100 razy wolą sprzątać męskie niż damskie. W męskim co najwyżej podłoga oszczana i kibel szczotką niewymyty. A w damskich... Osrana deska sedesowa to częsty widok, podpaski i tampony, tak jak piszecie, to norma. Jak p. Jadwiga kiedyś stwierdziła, cyt. "tylko durna baba może wpasć na pomysł, żeby wleźć na podwieszany wc, żeby się wys... i nie usiąść na desce" Ww. kretynka nie tylko osrała deskę, ale również zerwała miskę sedesową, co skutkowało wezwaniem serwisu, naprawą toalety. Kretynka nie tylko musiała ponieść koszty remontu, ale przede wszystkim wstydu się najadła bo wszyscy wiedzieli o jej "wyczynie". Zwolniła się po 2 tygodniach od swojego występu :D

Gość gość
spotykalem sie kiedys z dziewczyna fajna byla az ktoregos dnia w domu zatkal sie kibel i pamietam jak ojciec pol wieczoru odtykal i byl tak wsciekly ze tylko k***y z lazienki juz lecialy. bylo na mnie ze jak zwykle jak zwalilem kloca to pewnie pol rolki papieru poszlo i ze moja wina. w koncu wyplynela podpaska i zdziwienie bo mama juz nie uzywa a ja sie nie przyznalem ze popoludniu moja dziewczyna u mnie byla ale sie domyslili. jak zobaczylem ta podpaske to mnie takie obrzydzenie wzielo, ze przestalem sie z nia spotykac. xx dobrze zrobileś, nie wiem jak można wrzucić podpaskę do kibla, to trzeba mieć naprawdę nas\rane we łbie. Mokrych chusteczek bawełnianych też nie wrzucajcie bo one zatykają kibel; od tego jest kosz a nie wc.

Nienauczone z domu, ot co. Ostatniego lata byłam nad morzem, w okolicach Sztutowa. Rany boskie, ilez zużytych, porzuconych podpasek i pampersów! widziałam tuz przy sciezce, idąc przez las na plażę!!! A co chwila porozstawiane czarne foliowe wory na śmieci. Nie rozumiem tego, i nigdy nie zrozumiem. Polecam paniom książkę Ewy Ostrowskiej " Ja, pani woźna".

Gość gość
cos w tym jest. faceci moze smierdziel i niechluje sa sami w sobie, ale nie wokolo siebie przynajmniej nie az w takim stopniu. oni co najwyzej nie trafiaja w kibel, a kobiety zadbane ale syfiary naokolo. strasznie to musi byc przykre dla osob ktore sprzataja. bardzo mi zal takich pan co stoja po centrach handlowych z mopami i musza to sprzatac. ludzie najczesciej publiczne traktuja jak niczyje a potem maja pretensje, ze cos wyglada jak wyglada, bo np. takie galerie handlowe za kase wlozona w serwisy odtykajace sracze moglyby sobie kolejne pietro dobudowac. A czesto jeszcze te pi/py maja pretensje, ze kible sa platne.

zgadzam sie z tym. dlatego ja chodze w pracy tylko do meskiej toalety :D w damskich zawsze brudno, od jakichs chusteczek i papieru toaletowego porozrzucamych po podlodze, przez wlasnie tampony, podpaski, sciany wymazane krwia :O deska i muszla czesto tez. tez mam okres i tez mi sie zdarzy nabalaganic przy zmianie tampona, ale na boga, czy tak ciezko po sobie to wyczyscic? :O kazda narzeka, wiec skad sie to bierze?!?

Gość gość
ja sie tam nie przejmuje i jak sa za duze kolejki w damskich to ide do meskiego kibla. i powiem wam, ze poza smrodem moczu to nie widzialam nigdy ogownionego kibla. szczoteczki owszem, a to chyba sygnal ze taki facet sam sie wzial za czyszczanie niesplukanych resztek (bo chyba pani klozetowa w takim stanie szczotki by nie zostawila.) :D no i w meskich kiblach rolka papieru jest prawie zawsze pelna, w przeciwienstwie do damskich, gdzie kosze wypchane sa papierem po brzegi, nie mowiac ze papier wciskany jest nieraz za kosz, za kibel, pod kibel i ogolnie na podlodze i prawie nigdy nie ma sie czym podetrzec.

Gość gość
koles od zatkanego kibla w domu buhahahaha :D :D you made my day!!!

Gość gość
zarąbisty temat, można się uśmiać :D

Gość gość
znam takie zachowania swego czasu bylem z naprawde ladna laska ubrana, wymalowana problem w tym, ze umywalka najczesciej byla zatkana jej wlosami kibel zawsze otwarty i nie splukane drzwi od lazienki otwarte a i potrafila sie wysikac gdziekolwiek (np. na parkingu) byleby tylko nikt nie widzial kobiety to swinie

Gość gość
moze nie do konca w temacie, ale tez cos w ten desen.... jezdze nieraz do znajomych albo znajomych znajomych cos podreperowac jak nawali typu kran, drobna elektryka itp. raz bylem u corki znajomego i to co zastalem w domu to bylo straszne, tym bardziej ze ona spodziewala sie tej wizyty. Jak skorzystalem z toalety to klape calkiem podnioslem, a kibel chociaz czysciutki z zewnatrz pod czescia klapy na ktorej sie siada pelny brazowych sladow, zolty od zaschlego moczu i najlepsze.... majtki jak sciagniete przed kabina prysznicowa tak zostawione.... kran caly zaschniety od pasty do zebow.... lusterko tez spryskane.... wlosow pelno wszedzie. w kubeczku na szczotki do zebow galaretowaty nalot.... a dziewczyna dokladnie taka jak piszecie, super zadbana i ladna laska...

Gość gość
Ha ha dobre :D

Gość gość
ale sie usmialam

Gość gość
xDD

Gość gość
zatrudniłam się niedawno jako porządkowa wcześniej nie sądziłam, że dorośli ludzie potrafią tak syfić w kiblach