Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek owulacja pogubilam sie

Polecane posty

Gość gość

witajcie ... troche zagmatwalam sie w swojej sytuacji wie moze ktoras pomoze... otoz cykle mam nieregularne ok 31 dc. ostatni @ byla 16 styznia ... w polowie cyklu doszlo do zblizenia z moim mezem i niefortunnie pekla nam prezerwatywa maz nie skonczyl we mnie twierdzi ze na zewnatrz ( zreszta mialam nasienie na nodze) jako ze to polowa cyklu 14 dc wypadaly dni plodne ale tak to przekalkulowalam ze wlasnie w dzien o***tego stosunku mialam sluz plodny jak bialko jaja kurzego a podobno ten sluz sie pojawia na kilka dni przed sama owulacja... martwie sie czy moze sie to zakonczyc ciaza zrobilam dzisiaj test bo nie wytrzymalam ...negatywny ale mnie to nie uspokaja bo test po tygodniu nie jest raczej wiarygodny dodam ze teraz bola mnie piersi i jajniki jak w czasie owulacji albo pprzed okresem albo sobie wkream taka mozliwosc tez jest.... jak wam to wyglada

Gość gość
na panike

Gość gość
owszem jestem tak zpanikowana ze ledwo funkcjonuje

Gość alla19173
A ja bardzo bym chciała dzidzie i najbardziej syna:(:(

Gość gość
Nie panikuj ciąża to nie choroba.

Gość gość
teaz bardzo boli mnie prawy jajnik moze to owulacja sie pzesunela ,,, jeju ja sfiksuje zaaz

Gość gość
Możliwe, ze się przesunęła. Może kup sobie na przyszłość jakiś tester owulacyjny? np Afrodyte? będziesz mogła potwierdzać własne interpretacje