Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość66

Nie kocham go, ale nie chcę stracić. ;(

Polecane posty

Gość gość66

Od 2 mscy jestem z chłopakiem ze szkoły. Nie jest ideałem, ale bardzo się dla mnie stara. Jest lepszym człowiekiem od kąd jesteśmy razem. Robi to dla mnie i ciągle powtarza, że mnie kocha, ale ja chyba jego już nie. Nie wiem, co robić. Nie chcę go zranić, ani z nim być. Stracić też go nie chcę. Byłby super kumplem. Jak z nim zerwać, aby nasze relacje się nie pogorszyły?

Gość gość
A seks analny był?

Gość gość66
był. codziennie jest. on mówi , że to jest sens jego życia.

Gość gość
Bo on jest bardzo wazny. Jest dopełnieniem miłości dwojga ludzi i testem dla partnerki czy naprawde kocha swojego mężczyznę.

Gość gość66
Ty, wez sie nie podszywaj. Nie, nie było. No bo jak skoro go nie kocham? Ja na prawde nie wiem, co robić i darujcie sobie głupie komentarze.

Gość gość66
bardzo go kochałam to jak najmocniej rozwierałam zwieracze

Gość gość
Nie było i weź sie nie podszywaj zboczony FIU/CIE

Gość gość
Nie trzeba kogos kochac by z nim uprawiac seks analny. To osobne sprawy. Musisz mu się oddac to wtedy on utrzyma przyjaźń

Gość gość66
Nie rob se jaj. Ja nie chce sie z mim kochac, bo go nie kocham. A oddam sie dopiero mezczyzne, ktorego pokocham.

Gość gość
Taa kazda tak mówi , a potem grzmoci sie z kolegą bo ideału nie znalazła i po/chwa oraz odb/ycik swędzą !

Gość gość66
on jest biedny a ja nie oddam się byle komu. poprzyjaźnić z litości się mogę, ale seks tylko z inżynierem czy premierem albo prezesem

Gość gość66
Te, wez sie odwal. Wychowalam sie w KATOLICKIEJ rodzinie i sie cenie. A pytanie nie ma nic wspolnego z seksem zboku. Ja na powaznie, a Ty sie przyp*****lasz.

Gość gość
Aaaa czyli jestes szmatą co na kasę leci . No to szukaj głupka bo nie jestes warta tego faceta o którym mowisz. Typowa pusta samica, a potem się dziwią ze nikogo normalnego znalezc nie moga hahahahahahaha.

Gość gość
Od 2 mscy jestem z chłopakiem ze szkoły. (..) Robi to dla mnie i ciągle powtarza, że mnie kocha, ale ja chyba jego już nie. x 2 mce i JUŻ nie?

Gość gość66
NIE PODSZYWAJCIE SIE. Bo tatus kest glina i was k***a znajde. Mam w d***e takich p****ancow jak Wy.

Gość gość66
NIE PODSZYWAJCIE SIE. Bo tatus kest glina i was k***a znajde. Mam w d***e takich p****ancow jak Wy.

Gość gość66
No nie wiem, po prostu juz nie kocham. Ale.on kest wspanialy, nie chce go ranic.

Gość gość
Masz zdjąć majtki i chłopak ma w ciebie wejść. Wtedy jest miłość.

Gość gość66
Boze, ale Wy jestescie p******i. Wiedzialam, ze przyjebow nie brakuje, ale nie sadzilam, ze jest ich az tyle. A ja na serio mam problem. Jak zboczuchy jestescie niewyzyci, to se wejdzcie na strony z p****lami a nie tutaj mi takie teksty. Ile wy macie lat? 13? Wezcie sie odp********e. Pora wydoroslec Smarki. Biedne niewyzyte p***bki. Nikt Was nigdy nie pokochal? Pech, to k***a nie moja wina. Dajcie sobie spokoj.

Gość gość66
A Ty sk***ilku, ktory sie podszywales i robisz ze mnie szmate myslisz, ze jestes anonimowy? Mozna namierzyc Twoj komp deklu. A takie cos jest karalne do 5 lat pozbawienia wolnosci, jelsi podpisze sie pod odpowiedni paragraf. Zapamietaj na przyszlosc.

Gość gość
Najpierw przed analem z tym chłopakiem musisz sie wypróżnić potem nasmarować dziurkę :*

Gość gość66
Nie pytam o stosunek tylko o to, jak z nim zerwac.

Gość gość
Najpierw seks, potem zerwanie dziunio

Gość gość66
Dobra, temat zamkniety. Dajcie se siana kolki.

Gość gość
Otwieram temat ! :D kołku

Gość gość66
Dajcie spokoj. Szukalam tu pomocy, a Wy potraktowaliscie mnie jak idiotke. Wasza sprawa. Jestem chyba za wrazlowa aby z Wami gadac. Potraficie zdolowac. czlowieka. W 5 minut zrobiliscie ze mnie debilke i k****. Gartuluje. To moze zalozmy nowy temat. Jak zdolowac czlowieka i sprawic, by poczul sie jak smiec, co wy na to?