Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alla19173

Nie pękający pęcherzyk!!

Polecane posty

Gość alla19173

Moja historia zaczyna się we wrześniu ginekolog stwierdził nie pękające pęcherzyki na prawym jajniki które zamieniły się w torbiela nie dużego przyczyną była anemia którą miałam ale nawet nie zauważyłam, przepisała mi Dayllete (chyba tak sie nazywały antykoncepcja) i inne tabletki na anemie. W połowie stycznia zakończyłam terapie antykoncepcją.Pojechałam 26 stycznia do gina i wszystko było dobrze,ale pani gin zleciła mi zrobic badania (morfologia, CPR, Ca125, Mocz)pojechałam 30 stycznia . Okazało sie że CRP mam dwa razy powiększony i pojechałam ponownie do gin i okazał się że na prawym jajniku znowu jest niepęknięty pęcherzyk Graffa i zrobiło sie zapalenie. Chodzi mi że planowałam z mężem spłodzić dzidzie we wrześniu ale byłam chora i chcieliśmy teraz ale znowu okazało sie że pęcherzyk nie pęka. Czy któraś z was miała to samo?? Czy mogę miec problemy zajśc w ciąże??

Gość alla19173
Zapominałam dodać że teraz mam przepisane przez 10 dni tabletki: Doxycyclinum 2x1, diclac 50 3x1 Triwagin 2x1 Do pochwy Mukowag 1x1 i mam się zgłosić po miesiączce czyli na początku marca.