Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się pozbyć cellulitu?

Polecane posty

Gość gość

macie jakieś sprawdzone metody?

Gość gość
tak - niezawodną metodą jest sport związany z wysiłkiem tlenowym:)

Gość gość
Masaz chińska banka, duuzo wody, ograniczenie niezdrowych tluszczy i cukrow plus ruch

Kremy, kremy, ograniczenie słodyczy plus zabiegi. Ja byłam ostatnio w Opolu w salonie Piękne Ciało na Velashape, bardzo fajny zabieg z widocznymi efektami. fajna jest tam też Kriolipoliza, która zamraża tkankę tłuszczową prowadząc do jej rozpadu. Salon mogę polecic z czystym sumieniem, ładne i czyściutkie miejsce, a panie bardzo sympatyczne i profesjonalne. https://www.youtube.com/watch?v=sRhXHcm21h0 https://www.youtube.com/watch?v=sRhXHcm21h0

Gość gość
Masaze tajlandzkie. :)

Gość wiktoria741
Najlepszy jest ****** dieta ale profesjonalne zabiegi nie zaszkodzą:) Ja walczę z pomarańczową skórką od grudnia i efekty są słabe. Dlatego chcę się zapisać na karboksyterapię do http://osteomed.krakow.pl/karboksyterapia-2/ Mam nadzieję, że chociaż trochę cellulit się zmniejszy. Lato zbliża się wielkimi krokami i trochę wstyd paradować w krótkich spodenkach z galaretowatymi nogami:)

Ja też byłam na zabiegu Venus Freeze w Vici Clinic w Krakowie. Muszę Wam powiedzieć, że już po pierwszym zabiegu widzę efekty. Skóra jest o wiele bardziej gładka i ujędrniona. Podobno najlepsze efekty są po ośmiu zabiegach więc już czekam niecierpliwie na kolejny :)

Gość metka11
Dziewczyny, a słyszałyście o czymś takim jak zabiegi mezoporacji bezigłowej z wykorzystaniem urządzenia Dermation? Można je stosować zarówno na twarz, jak i na całe ciało, gdyż świetnie odżywiają skórę. Polegają na bezigłowym wprowadzaniu pod skórę dużej ilości substancji aktywnych, dzięki czemu odzyskuje ona swoją sprężystość, jest ujędrniona i rozświetlona. Koleżanka mi o tym opowiadała bo jest bardzo zadowolona. Podobno na cellulit i rozstępy to rozwiązanie jest genialne.

Gość gość
codzienne treningi z mezem! :)

Gość gośćszarik
ale zjeb! nawet nie etatowy!

Gość gość
samokrytyka mile widziana :)

Gość gośćszarik
dobre,hehe

Gość gośćszarik
tyko medal ma dwie strony,a wy celulitu poligony... zal.pl trzeba miec jakis cel w zyciu... zazdroszcze celulit nabyty...wrodzony...nieosiagalny...

Gość gość
Te leniwe niezdrowo obżerające sie zawsze porastają cellulitem, fuj!

Gość gość
bzdury

Gość gość
jak kobieta przygotowuje sie do ciazy do zbiera celulity - proste a potem zostaja

Gość gość
Niektóre w ciąży nie były, są szczupłe, a mają koszmarny. U leniwej baby zawsze dupa i uda jak kalafior, ohyda :o