Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna walnela focha

Polecane posty

Gość gość

i teraz pewnie w poduszke szlocha uznajac ze dla mnie to radocha a ja sam mysle o niej ciagle i o smsa od niej sie non stop modle tez tak macie ze jak sie poklocicie, to non stop myslicie o partnerze/partnerce? 3 dni bez kontaktu, a mi zaczyna odp*****lac :( tesknie za nia :(

Gość gość
i prawie caly dzien spedzilem na czekaniu na smsa, telefon i sprawdzaniu czy jest na fb jestem przegrancem

Gość gość
ja takiego czegoś nie rozumiem szczerze mówiąc to masz rąbniętą dziewczynę nikt normalny się tak nie zachowuje

Gość gość
coz poczac sam nie chce sie pierwszy odzywac bo chce zeby wyciagnela jakies wnioski i za pare dni znowu sie nie obrazila gdybym ja jeszcze ja zle traktowal...

Gość gość
po co te gierki jak się ludzie kochają, kto kogo przetrzyma, to każdy dzień mniej spędzony wspólnie.

Gość gość
wychodze z zalozenia ze gdyby mnie kochala to na sile nie szukalaby pretekstu do focha bo nie o to chodzi w zwiazku zeby robic sobie pod gorke

Gość gość
pokrętne to Twoje myślenie, im o większą głupotę się ludzie pokłócą tym trudniej pogodzić się, sama to wiem, ale oboje teraz siedzicie na d****h wymyślając, że jakby drugiej osobie zależało to by dzwoniła, nie obrażała się, przyjechała etc.

Gość gość
duma mi nie pozwala do niej napisac wina jest JEJ ale oczywiscie siedze i cierpie, bo ja kocham ja p*****le

Gość gość
Glowa do gory :)