Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny co myslicie o podrobkach!!!!

Polecane posty

Gość gość

Lubie sie ladnie ubrac mam kilka moze wiecej niz kilka drogich perelek,tak jak okulary chanel,torebke malenka LV czy zegarek KC sa one oryginalne i dosc drogie byly :P I kupuje sobie czasem repliki oryginalnych rzeczy sa to dobrej jakosci podrobki wygladaja jak oryginaly sa sygnowane itd...ale jednak podrobki ,ale nie widac tego wcale jak juz pisalam podrobki dobrej jakosci nie jakies tanie. czy ktoras z was tak kupuje ,ja sobie zamawiam i praktycznie tylko jedna moja kolezanka wie ,ze mam podrobki ,bo tez zamawia.Nie zarabiam milionow ,ale zastanawiam sie czy tylko jak tak kombinuje :P zeby wygladac dobrze a tak naprawde miec podrobke :O kupilam sobie buty ostatnio zanotti ceny sie zaczynaja od okolo 3 tys zl a ja kupilam doslownie identyczne za 300 zl :P .Wiem,ze zaraz mnie zjedziecie ,ze wiocha jak mozna w podrobkach chodzic itd ,ale z drugiej strony malo ludzi sredniej klasy stac na buty za 4 tys zl :P co o tym myslicie dodam jeszcze raz ,ze podrobki identyczne nie sa to ubrania adidos czy perfidnie podrobiona torebka LV

Gość gość
Ja tez sie przyznam,ze kupuje podrobki :P tez takie identyczne kupilam ostatnio opaszke chanel za 60 zl :P a identyczna jak za ta 700 zl tak,ze kazdy kombinuje

Gość gość
Ja tez :P mam kilka perelek ,ale podrobki nie stac mnie na oryginalne :P

Gość gość
wstyd by mi było takie coś nosić :o

Gość gość
A mi nie jest sama kupuje podrobki :P tez mam buty zanotti nowe 3 tys zl ja kupilam podrobki za 800 zl :P identyczne ze skory.Wole takie niz isc na rynek i kupic za 100 zl jakies szmaty skoro Ci wstyd to kupuj oryginalne chciaz watpie,ze Ciebie stac

Gość zza krzaka pół d
to jest wstyd. jak cie nie stac na marki high end, to kupuj te sredniopolkowe produkty. kupowanie podrobek jest zenada, chocby nie wiem jak podobne do oryginalow te podroby by byly.

Gość gość
moje podrobki wygladaja jak oryginalne nie ma zadnej roznicy.Sama idziesz do sklepu i jak kupisz sobie cos niby oryginalnego nawet nie wiesz ,ze to podrobka .Moj kumpel tak prowadzi drogi butik w galerii zamawia podrobki a sprzedaje jako oryginaly za takie same pieniadze jak oryginal i to w galerii !!! tak,ze nigdy nie wiesz wstyd by mi bylo ubrac podrobke nie wygladajaca za 50 zl ale sorry 800 zl za buty to jest duzo kasy

Gość gość
Nic nie myślę. Kupuję co mi się podoba . Zadne buty nie są warte 3,000 zł.!

Gość gość
Nic nie myślimy, bo nas nawet oryginały w rozumieniu pustaków nie interesują. W życiu dla mnie wartością nie była i nie będzie marka. Uważam, że to wstyd nosić rzeczy sygnowane jakimś logiem. Oznakowanie jakimś logiem, jakbym niewolnikiem była i w rzeczach od pana chodziła, nie pasuje mi. Wartością jest tylko i wyłącznie jakość, użyteczność, dopasowanie.Sukienka uszyta na miarę u krawcowej ma większą wartość niż szmata od projektanta dedykowana wieszakom na wybieg, a nie kobietom z krwi i kości, lekarkom, prawniczkom, nauczycielkom, czy policjantkom.

Gość gość
gość dziś Nic nie myślę. Kupuję co mi się podoba . Zadne buty nie są warte 3,000 zł.! x x x widac,ze nawet nie masz pojecia o istnieniu takich butow :D:D:D:D

Gość gość
Też mam pare podróbek/replik. Wszystko jest idealnie wykonane, nie widać różnicy. Kupuję na http://allinside.pl/ i wszystko jest bardzo dobrze zrobione za male pieniądze.

Gość gość
Też kupuję na tym allinside.pl i jestem zadowolona z tych rzeczy, wyglądają jak oryginały a są za dużo mniejsze pieniądze :)

Gość marianka1
Kiedys jak nie miałam za bardzo kasy to nie było wyjścia, ale dzisiaj jak już mam pracę to nigdy bym nie pokazała się w jakiejś podróbce. Kupiłam sobie ostatnio ładną skórzaną torebkę z Cervandone, porządna, z naturalnej skóry włoskiej, po prostu cudo.

Gość gość
Nie zwracam uwagi na metki. Wypruwam je chyba że służą za oczko za które można powiesić na haczyku. Nie zwracam też uwagi na markę. Liczy się dla mnie miękkość materiału, dobra jakość odszycia, skład materiału oraz kolorystyka która musi cieszyć me oko. Reszta to dla mnie banał. Być może mam podróbki ale co z tego skoro mam w d***e czyje one są?

Gość gość
Aha mam orginalna kurtkę tych dwóch pedałów D&G ale to dlatego że akurat miałam bogatego chłopa i mi sie ona spodobała.

Gość gość
Wszyscy krzyczą, że to obciach chodzić w podróbkach (replikach, czy jak je tam zwał) a i tak 90% chodzi w podróbach ! Taka prawda!

Gość Warszawianka199999
A ja nosze i wiem ze spora cześć kobiet tez choć się nie przyznaje. Jestem w średnim szczeblu zamożności , stać mnie na oryginalne produkty , tak mniej więcej jeden na pół roku ale po kilku takich oryginałach stwierdzam ze nie warto. Tak samo zużywają się jak rzeczy niemarkowe a jestem za każdym razem szczuplejsza o kilka tys. Dlatego nie kupuje oryginałów bo znalazłam dobry sklep z dobrymi replikami:) polecam Nadie strzelecka i jej sklep www.dobre-repliki.pl

Gość gość
Żeby nosić nawet podróbki to trzeba Cię stać. Mnie śmieszą tacy ludzie. Torebka (podróbka) Chanel za 30tysięcy,a mieszka na 40metrach na kredyt i jeździ byle jakim autem. No komicznie to wygląda. Wolę kupić sobie buty czy torbę na jaką mnie stać niż paradowac w podrobach. O ile jeszcze akceptuje dodatki typu apaszka,bo można sobie uskladac i kupić oryginalną,o tyle nie uwierzę,że ktoś kto zarabia średnia krajowa kupi sobie za kilkadziesiąt tysięcy torbę i jeszcze wmawia,że okazja :D

Gość gość
To cię nie śmieszy tylko kipi z Ciebie jadem misia. Pani napisała ze należy do średniej klasy Wiec mówimy tu z pewnością o zarobkach około 5-10 tys miesięcznie. Ja zarabiam mniej i nie widzę nic złego w noszeniu dobrych replik. Uwierz ze wiele razy widzialas replikę i podziwiałas ja jako oryginal .

Gość gość
A Polsza nadal zacofana, ze chodzi w podrobkach. Wieśniaki jak was na cos nie stac to tego nie kupujcie.

Gość Torebka Louis Vuitton Turecka
A co myślicie o chodzeniu z torebką LV podróbką do szkoły? Kupiłam ją za 120 zł w przeliczeniu z Lir Tureckich. Co prawda szew idzie dosyć prosto. Uszy od torby są bardzo dobrze przyszyte, ale środek torebki ma logo LV i te wszystkie znaczki, ale nie ma na tej głównej kieszeni znaku firmowego. Co o tym sądzicie? Czy wypada iść z takim czymś do szkoły?

Gość gość
Lepiej sobie kupić coś używanego ale niech to będzie oryginalne! Podaje link do fajnego portalu na którym są markowe używane rzeczy https://keepthelabel.com

Gość gość
Lazenie w podrobach jest obciachem. Lepiej kupić noł nejma niż w tym gownie chodzić. Jeśli kogoś nie stać to po co w ogole zgrywa bogacza i nosi tandete? 300 zł wydać na podrobe to naprawdę trzeba z głową coś mieć.

Gość zestaw

https://www.olx.pl/oferta/zestaw-tommy-hilfiger-ralph-lauren-ck-CID87-IDxJLUW.html