Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko autystyczne. co z rodzeństwem

Polecane posty

Gość gość
Ja mam dziecko autystyczne i tez sądzę że winne są szczepionki po podaniu dziecko było nie spokojne strasznie napięte i zaczęły sie problemy z kupka dziś syn ma prawie 8 lat i bardzo chce mieć rodzeństwo szuka kontaktu z rówieśnikami ale łatwiej nawiązać mu go z miejszymi dziećmi może dlatego że one nie widzą różnic w jego zachowaniu. Nie sądzę że jestem zła łup głupia matka ze chce mieć 2 dziecko choć strasznie sie boje ale chcę aby mój kochany synek miał kogoś bliskiego kto odwzajemni jego miłość

Gość gość
Jeśli ktoś nie ma dziecka chorego nie powinien sie wypowiadać a tym bardziej obrażać , osądzać i wyzywać ze ktoś jest głupi. Dopóki nie dotknie cie ta choroba nie masz pojęcia o czym mówisz. Ja pragnę mieć 2 dziecko i zostaje mi tylko sie modlić żeby było zdrowe. Napewno nie zdecyduje sie na szczepionkę bo sądzę że one są winne. Badania genetyczne nie wykazały genu odpowiadającego za autyzm ani inne nieprawidłowości rozwojowe. Dziś wiem ze jeśli będę mieć 2 dziecko wszystko będzie wyglądać inaczej

Gość gość
14.37 zgadzam sie z Toba calkowicie.Tez mam chore dziecko co prawda nie ma autyzmu ale jest niepelnosprawne ma chorobe genetyczna.12 lat sie wahalam czy decydowac sie na drugie (25% szans ze tez chore).Urodzilam w zeszlym roku.Jest zdrowe.Narodziny bardzo zmienily na plus nasze relacje rodzinne.Byla to ciezka decyzja ale nie zaluje choc strach byl ogromny.

Gość gość
syn ma 4 lata,zdiagnozowany jako 2,5 latek-autyzm.starsza córka natomiast dopiero teraz,ma 6 lat i dopiero jak poszła do przedszkola okazało się ze tez ma problemy...diagnoza-zespół aspergera

Gość gość
jakim trzeba być tępym rodzicem aby mieć jedno chore dziecko decydować sie na drugie dziecko. Te chore drugie dzieci winny być pozostawione na leczeni przez was, bo to wasza głupota, bo to, że wy chcecie mieć kolejne dziecko to g****o kogo obchodzi, nie należy rodzić chorych dzieci mając już chore dziecko.

Gość gość
Nie wiem co myśleć o ludziach, którzy mają chore dziecko, lub nawet dwoje chorych dzieci a decydują się na kolejne. Popieprzeni egoiści.

Gość gość
"Wszyscy nie szczepmy dzieci...Bez autyzmu, ale umrą z powodu jakieś epidemii." xx Jestem za. Na świecie i tak jest przeludnienie, więc nie byłoby źle gdyby częśc populacji zniknęła.