Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka zafsze dziefica

zdjecie pomocy ktorego wybrac juliana bangladesz ahmedo pakistan czy mustafe

Polecane posty

Gość halinka zafsze dziefica

som tacy boscy exodus na wyspy może jestem niekumaty dlaczego SZkaradne polki tam dają d**y tym ciapatym

Gość gość
Wypitalaj z tymi zdjeciami wydrukuj i powies sobie nad lozkiem i uwazaj aby kozy nie zjadly ci slomy z butow , poj***e poj***e! ★ £ urwa jeszcze sie nie pogodziles ze cie panienka zostawila dla turasa

Gość gość
Wybieram Ahmedo z pakistanu , ty koles wiesz jacy sa z***bisci w lozku, mogla bym sie z pakistanczykiem rznac non-stop◇

Gość gość
Ty som boscy!, a z jakiego kraju jest mustafa bo nie napisales??

Gość gość
Ty poj***e juz ci tak mozg zrylo ze zamieniles sie w halinke zafsze dziefice hahahaha

Gość gość
mustafa byc z afryka,tanczyc makumba i uprawiac ze szkaradnymi polczynami pozycje 126a najpierw w szkaradna d**e potem w usta. a ty z obrzezanym pakolem 10cm pozdrawiac srodkowym palcem mama tata byc dumni.ty mnie tez pozdrow tyjko wloz go sobie w zbutwiala d**e a pozniej w sfuj fuj szkaradny ryj i podmuchaj.poczujesz sie wtedy na 100% tym za co cie ma tfuj fuj boski obcokrajofiec nr.10cm buuuhaha

Gość gość
Ty halinka mahumedos jak bym cie dorwala w realu to moj hlopak polak a kawal chlopaka by cie przytrzymal a ja nasralabym ci do okropnej mordy zebys przestal wkleiac te zdjecia kpic z ludzi i wysmiewac muzulmanow mam nadzieje ze juz niedlugo za to spotka cie straszna kara

Gość gość
Lepszy śmierdzacy kozojeb co chodzi w skórze cały rok czy czysty polak ? Odpowiedzcie sobie baby!

Gość gość
Najbardziej szkaradnym polczyna jestes ty calkiem beret ci zrylo po tym jak panienka zostawila cie dla Turka wiec przestan juz sie osmieszsc

Gość halinka kalifat
Ty halinka mahumedos jak bym cie dorwala w realu to moj hlopak polak a kawal chlopaka by cie przytrzymal a ja nasralabym ci do okropnej mordy zebys przestal wkleiac te zdjecia kpic z ludzi i wysmiewac muzulmanow mam nadzieje ze juz niedlugo za to spotka cie straszna kara milutka ty byc-ja kochac buuhaha

Gość gość
Tylko zobacz jak ladne sa dzieci po muslimach a po polakach brzydka cera, slabe wlosykolor mysi lub rudy albo swinski blond kiepskie zeby itd

Gość gość
Tylko zobacz jak ladne sa dzieci po muslimach a po polakach brzydka cera, slabe wlosykolor mysi lub rudy albo swinski blond kiepskie zeby itd

Gość ahmedo kebap hyhy
Najbardziej szkaradnym polczyna jestes ty calkiem beret ci zrylo po tym jak panienka zostawila cie dla Turka wiec przestan juz sie osmieszsc Alez ja siebie nie osmieszam,tylko.... zreszta tylko bok moze nas sadzic :D i wierz mi,nie zostawila mnie.....ale po co ja sie tlumacze??po to zeby fotki zobaczylo jak najwiecej osob :) hello

Gość gość
http://pokazywarka.pl/cznk3i/ faktycznie jeden ma zeby jak kon a jego wlosy hehe boskosc :D cos jak przegnite siano buhaha,ale to nic zobaczcie te polczyny co teraz szczekaja hehe

Gość gość
Hello ale te zdjecia juz sa bardzo nudne, a jak tak ci sie podobaja to faktycznie wydrukuj i powies nad lozkiem

Gość gość
szkoda tuszu :(

Gość gość
I tak najwiekszym trolem jest zalozyciel tego durnego tematu

Gość gość
nie dziekuje.ale musze cos napisac,ja tych zdjec i historii jak szkaradne polczyny oczerniaja Polki i Polakow z d**y sobie nie wyjalem,te szmule, same je tu wklejaly i teraz zlosc??przeciez islam to religia pokoju boskosc buuuhaha to macie ta swoja boskosc szkarady z kozojebcami :)

Gość gość
/c/h/ uj mnie obchodza te zdjecia i kto z kim sie prowadza ty lepiej zajmnij sie swoim zyciem i spojrz w lustro jak wygladasz

Gość gość
Mnie nie interesuje kto i kiedy i jak i co wyznaje czy z kozami

Gość gość
Pisz co chcesz jak chcesz ale moj kurd jest naprawde boski

Gość gość
A ty taki cudowny katolik ze wyzywasz od szkaradnych polczyn wstyd a i tak twoja zostawila cie dla turka bo niechciala takiego chama cebulaka

Gość gość
A ty taki cudowny katolik ze wyzywasz od szkaradnych polczyn wstyd a i tak twoja zostawila cie dla turka bo niechciala takiego chama cebulaka jestem ateista,o ile w ogole wiecie co to znaczy szkaradne polczyny,tlumacze sie zeby podbic wyswietlenia,zeby wai rodzice,rodziny znajomi zobaczyli jacy sa boscy :D i z kim maja doczynienia. co do turka hmm Jeżdżą do Turcji szkaradne polki Przeżyć miłosną przygodę z książki. Proszą "kłam mi" jak Eurythmics I dostają niedrogo farmazon szybki reszta na fotach

Gość gość
Lecz sie a i tak turek ladniejszy od ciebie a prawdziwi ateisci nie mieszaja sie w religie bo nie uznaja ich nie wierza w boga wiec po co wspominasz o islamie ,,,,,, nawet jaby caly swiat zobaczyl te zdjecia to i tak by wybrali ich niz ciebie ,,,,, przykre lecz prawdziwe trolu

Gość gość
Lecz sie a i tak turek ladniejszy od ciebie a prawdziwi ateisci nie mieszaja sie w religie bo nie uznaja ich nie wierza w boga wiec po co wspominasz o islamie ,,,,,, nawet jaby caly swiat zobaczyl te zdjecia to i tak by wybrali ich niz ciebie ,,,,, przykre lecz prawdziwe trolu ok nie dyskutuje z idiorta..ale podbijam,w tym cala checa buuuuhaha.bo widze ze szkaradne polczynsko-zydowskie ryje jeszcze nie pojely,a daje caly czas wskazowki :)

Gość gość
pomuszta,pomocy :(

Gość gość
Szkaradny trolu ateisto Wypitalaj z tymi zdjeciami won do budy bo ci zydzi leb upitola i na szubuenicy powiesza

Gość gość
Ty sluchaj masz racje,ja tez nie rozumie co te Baby w tych facetach widza,male to,wlosy sztywne(jestem fryzjerka)jak przychodza to mi ciarki przechodza.Klaki z uszu wystaja,z nosa,no i naturalnie ze sie gola,bo inaczaj jaj takiego nie zobaczysz. Naiwne te nasze Polki,a takich fajnych facetow mamy.:)